2777
2789

جدیدا فکر نمیکنم به خیلی چیزا به عنوان یک نوجوان خوشحال میشم راهنمایی کنید بلاخره شما چند پیرهن بیشتر پاره کردین 

من قبلاً خودمو میکشتم برای نمره ۲۰ و همه چی باید عالی باشه تو زندگیم ..

اوایل بزا نهایی که ۱۸.۱۷ می‌گرفتم خیلی ناراحت میشدم آنا نشستم و فکر کردم که مهم اینه که صد خودمو گذاشتم چند سال بگذره ممکنه بخندم .‌

نمی‌دونم امتحان که میدم دیگه بهش فکر نمیکنم ..

در حالی که چند ماه پیش از نهایی وحشت داشتم ..

نمی‌دونم به عنوان یک فرد بزرگتر راهنماییم کنید 🤝🌸

من پارسال کنکور دادم و نهایی.. 

منم آدمی بودم که نمره هام همه ۲۰ ولی نهایی ۱۶ ۱۷😂

منم خیلی ناراحت میشدم و حرص میخوردم ولی الان حتی دیگه برام مهم نیستن 

ولی بازم خوشحالم که صد خودمو گذاشتم 

توهم اگه صد خودتو میزاری و تلاش میکنه پس غصه نمره هات رو نخور اگه برای تو سخت بوده برای بقیه هم سخته.. 

کاز خوبی هم میکنی بیخیالی ولی زیادم بیخیال نباش بازم تلاشت رو بکن و بخون ولی اگه نمرت اونی نشد که میخواستی غصه نخور..این نمره ها رو بعدا کلا فراموش میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال کنکور دادم و نهایی..  منم آدمی بودم که نمره هام همه ۲۰ ولی نهایی ۱۶ ۱۷😂 منم خیلی ن ...

عزیزم چقدر منی ..

معدلت چند شد ؟ انسانی بودی شما هم 

نه بیخیال نیستم اما میخونم 🥲

عزیزم چقدر منی .. معدلت چند شد ؟ انسانی بودی شما هم  نه بیخیال نیستم اما میخونم 🥲

من معدل نهایی ۱۶.۲۲ شد😂

آره انسانی بودم 

آفرین تو تلاشت رو بکن و درست رو بخون بخاطر نمره هم غصه نخور:)