ی پسر ۵ ماهه فوق العاده مودی دارم که یروز پوستمو میکنه یروز کامل خوابه شوهرمم بشدت شلخته یعنی شلخته ها از بیرون میاد با بریزو بپاش تا بره شبا میاد میریزه کل روزو من با بچه مجبورم جمع کنم حیاط اتاق اشپز خونه میره حموم لباس یطرف کشو یطرف ریخته بیرون حوله یطرف سشوار یطرف از سرکار میاد جوراب یطرف لباس یطرف وسیله میبره اونارو پخشو پلا میاره جوری که من دوساعت میمونم سر سینک ظرف میشورم یچیزیو از کابینت یا کمد برمیداره درشو نمیبنده امشب برگشته میگه من خستم تو خونه ای منم گفتم مگه کارگر شخصی گرفتی خسته ای که خسته ای من دوبرابر تو خستم با بچه کارای خونه بریز و بپاش تو اشپزی کاش مامانت یکم نظم یادت میداد اونم قهر کرد رفت گرفت خوابید 😑😑 بخدا دیگه بریدم بدنم از خستگی دیگه انگار کلا بیحس شده ۵ ماهه پسرم یطرف شوهرم یطرف
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بادوتا تازه همیشه تنها بودم اینم میومد جنگ دعوا اصلا درک نمیکرد بچه تو یه خونه هست دنبال سکوت و آرامش بود.خدا ازش نگذره همیشه یا مصرف صنعتی یا ترک یا عرق میخورد دم صب میومد عربده کشی فحش بهم