2777
2789
عنوان

😑با شوهرم بحثم شد هوف خستم دیگه

558 بازدید | 16 پست

ی پسر ۵ ماهه فوق العاده مودی دارم که یروز پوستمو میکنه یروز کامل خوابه شوهرمم بشدت شلخته یعنی شلخته ها از بیرون میاد با بریزو بپاش تا بره شبا میاد میریزه کل روزو من با بچه مجبورم جمع کنم  حیاط اتاق اشپز خونه میره حموم لباس یطرف کشو یطرف ریخته بیرون حوله یطرف سشوار یطرف از سرکار میاد جوراب یطرف لباس یطرف وسیله میبره اونارو پخشو پلا میاره جوری که من دوساعت میمونم سر سینک ظرف میشورم  یچیزیو از کابینت یا کمد برمیداره درشو نمیبنده امشب برگشته میگه من خستم تو خونه ای منم گفتم مگه کارگر شخصی گرفتی خسته ای که خسته ای من دوبرابر تو خستم با بچه کارای خونه بریز و بپاش تو اشپزی  کاش مامانت یکم نظم یادت میداد اونم قهر کرد رفت گرفت خوابید 😑😑 بخدا دیگه بریدم بدنم از خستگی دیگه انگار کلا بیحس شده  ۵ ماهه پسرم یطرف شوهرم یطرف

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
درکت میکنم شوهر منم انگار اون زاییده همیشه خستس من با ی بچه ۷ ماهه دیووووانه شدم همش میگم چ گوهی بود ...

من مشکلم شوهرمه از خونه که میره انگار ی کوهی از بهم ریختگی جمع میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دخترم کولیک داشت با رفلاکس دهنم صاف شد قشنگ یادم ی شب ک بهش شیر خشک دادم دقیقا هر دوساعت میخورد 

ساعت۴صبح رفتم دستشویی وقتی برگشتم جلو در غش کردم☹️فک کن صبح ساعت۸خودم ب هوش اومدم😂😂😂شوهرم دست ب هیچی نمیزد یعنی فقط میرید تو خونه زندگی

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

منم بادوتا بچه ی کوچیک شب و روز بیدار شوهرم میرفت رفیق بازی و عرق خوری میومد میگفت ساکت شید صدا نشنو ...

شوهر منم میومد میرفت تواتاق در ومیبست ک صدا نشنوه چقد نفرینش میکردم اون شبا چقد لعنت میکردم خودمو چرا بچه دار شدم

وای دخترم کولیک داشت با رفلاکس دهنم صاف شد قشنگ یادم ی شب ک بهش شیر خشک دادم دقیقا هر دوساعت میخورد& ...

من فقط مادرشو فحش‌میدم زیر لب یزره اگه نظم یاد این میداا وضعم این نبود خونه زندگیشونو ببینی بازار شام توش گم میشی 

شوهر منم میومد میرفت تواتاق در ومیبست ک صدا نشنوه چقد نفرینش میکردم اون شبا چقد لعنت میکردم خودمو چر ...

من بادوتا تازه همیشه تنها بودم اینم میومد جنگ دعوا اصلا درک نمیکرد بچه تو یه خونه هست دنبال سکوت و آرامش بود.خدا ازش نگذره همیشه یا مصرف صنعتی یا ترک یا عرق میخورد دم صب میومد عربده کشی فحش بهم 

این برمیگرده به تربیت توی خونشون.واینکه مردها کلا شلخته هستن نود درصدشون.باید حوصله کنی چندسال تا قا ...

۵ ساله ازدواج کردم یاد نگرفته و نمیگیره ۲۳ سال با همون روال مادرش رفته جلو مادرش الانم که الانکه جوراباشو پرت میکنه گوشه کنار خونه

من فقط مادرشو فحش‌میدم زیر لب یزره اگه نظم یاد این میداا وضعم این نبود خونه زندگیشونو ببینی بازار شا ...

مادر شوهر من تمیزه 

شوهرم بی مسئولیته 

بعد رفیق باز بود واقعا زور حامله شدم اینم تو عالم مجردی خودش بود هنو

البته الانم ب شدت شلخته اس 

بیرون رفتنی همه چیزشو اتو میکنه میره ولی تو خونه فقط میپاچه