2777
2789
عنوان

🥲خیلی بدبختم

320 بازدید | 16 پست

از هیچی شانس نیاوردم چرا آخه 💔🚶‍♀️چقد دلم گرفته از این بخت بدم هعی خدا

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا؟

عزیزم ببخشید می‌تونم امضاتون رو به امضام اضافه کنم؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
عزیزم ببخشید می‌تونم امضاتون رو به امضام اضافه کنم؟

اره عزیزم 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

چته عریزم

دلم گرفته از زندگی‌ی که دارم آخه مگه‌ میشه من حتی پدرم اذیتمون می‌کرد الان بازم ادامه داره اما یکم کمرنگ شده از بچگی اون الانم زندگی خواهرم که خراب شد بی پولی همچی از یه طرف پشت کنکورم💔😔دیگه هم نمیتونم پشت باشم باید دنبال کاری بگردم اما نمیدونم گیرم میاد یانه 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

اره عزیزم 

مرسی

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
دلم گرفته از زندگی‌ی که دارم آخه مگه‌ میشه من حتی پدرم اذیتمون می‌کرد الان بازم ادامه داره اما یکم ک ...

ناامیدنشوعزیزم خدابزرگ ههمون سختی کشیدیم

انشالله مشکلاتتون همه حل شه 🤲

اره حتما یه کارخوب پیدامیکنی امیدت بخداباشه

منم برات دعامیکنم 😘😘

الان تنها زندگی میکنی

نه 

ناامیدنشوعزیزم خدابزرگ ههمون سختی کشیدیم انشالله مشکلاتتون همه حل شه 🤲 اره حتما یه کارخوب پیدامیک ...

🥲💔آره ولی خودمو میبینم دغدغه ها و زندگی دوستام و اطرافیانم حالم بد میشه ینی نمیدونم حسودم یا چی ولی منم دوسداشتم یکم زندگیم حداقل آسونتر میشد همیشه خودمو مقایسه نمیکنما سعی میکنم بجای برسم  ولی وقتی هرچی تلاش می‌کنم می‌بینم تغییری نمیکنه اوضاع  اینجوری میشم 

ناامیدنشوعزیزم خدابزرگ ههمون سختی کشیدیم انشالله مشکلاتتون همه حل شه 🤲 اره حتما یه کارخوب پیدامیک ...

ممنون عزیزم ♥️