2777
2789
عنوان

عمل معده

149 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 

چند وقته خیلی رفته رو مخم معدمو عمل کنم 

شنیدم چند هفته ای لاغر میشن ولی خب از طرفی خیلی میترسم 

حدودا ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم

ما از اوناش نیستیم

باشگاه برو..................شل هم نمیشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه عمل کن. 

دوستای من 9تاشون عمل کردن دارن با سلامتی و لاغریشون کیف میکنن

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

گلم عمل و رژیم فرقی نداره فقط عمل هزینه میکنی معدت کوچیک میشه تا اخر عمرتم باید رعایت کنی وگرنه بر میگرده..رژیم مناسب بگیر ورزش کن هم ب سلامتیت کمک و هم ب سلامتیت منم رژیم گرفتم ولی رژیم سالم خاری وزنم کم کردم و سلامتیم بهبود پیداکرده...در واقعذحجم غذام کم نشده فقط غذاهای سالم میخورم من ب روش مدیترانه ای رژیم میگیرم تصف بشقاب سبزیجات و ۱چهارم پروتئین و بقیشم حالا برنج نون ایناها هم سیر میشم وهم سالم خیلی هم تنوع میدم ب غذام قندو شکرم حذف ب جاش شکر خرماو شیره انگورو عسل و چیزهای دیگه ک جایگزین کردم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍