2777
2789
عنوان

دوست دارم جیغ بزنم.با این زنه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 35 پست
اره ...پرو به همسرم گفته حالا که خانمت فهمیده چرا نمیجنگی که منم قبول کنه 

چقدر بهش رو دادی! قبول نکنیا این کافیه یکبار دیگه وارد زندگی شوهرت بشه تا بچه دوم و سوم هم میاره هیچ تو رو هم بیرون میکنه

زهد ریایی،جهل مقدس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خانومه خیلی طلبکاره یه طوری تعیین تکلیف میکنه انگار شما اومدید تو زندگیشون اگه الان از هم جدا ...

دقیقا اگه بگم چه پیامای میده انگار من اومدم وارد زندگی یه مرد زن دار شدم 

تازه به دروغ گفته من مشکل دارم و هیچ وقت بچه دار نمیشم

دقیقا اگه بگم چه پیامای میده انگار من اومدم وارد زندگی یه مرد زن دار شدم  تازه به دروغ گفته من ...

البته قبول کن تا شوهرت نمیخواست اون نمیتونست بیاد مثل الان که میگه دوباره صیغه‌م کن ولی شوهرت اینکارو نمیکنه!

زهد ریایی،جهل مقدس...
البته قبول کن تا شوهرت نمیخواست اون نمیتونست بیاد مثل الان که میگه دوباره صیغه‌م کن ولی شوهرت اینکار ...

اون که بله ...

ولی الان با پیامای که میفرسته میگم خیلی زرنگه 

جوری که من از جنگیدن باهاش خسته شدم 

آخه خانم مشاور تشریف دارن 

اون که بله ... ولی الان با پیامای که میفرسته میگم خیلی زرنگه  جوری که من از جنگیدن باهاش خسته ...

تهدیدش کن انگار شوهر گوریلتم بدش نمیاد بمیرن دو تاشون چجوری وایستادی وای خدایا من جای تو باشم توان مالی ک داری جداشو مرگ یکبار شیون یکبار 

تهدیدش کن انگار شوهر گوریلتم بدش نمیاد بمیرن دو تاشون چجوری وایستادی وای خدایا من جای تو باشم توان م ...

چرا دروغ همسرم دوست دارم ..بچه هام دوست دارم 

خدا قبول دارم 

اینکه یکی بتونه تغییر کنه قبول دارم 

اینکه خدا بنده هاش میبخشه 

من کی باشم نبخشم 

البته اگه بخواد بنده قبول منه اشتاه کرده 

همسرم فهمیده 

ولی این خانم نمی خوان قبول کنن 

و چندبار گفتمبیا ببینم مشکلت چیه 

حاضر نیست من ببینه 

اینم بگم ۶ سال از من و همسرم بزرگتره 

من و همسرم هم سن هستیم

چرا دروغ همسرم دوست دارم ..بچه هام دوست دارم  خدا قبول دارم  اینکه یکی بتونه تغییر کنه ق ...

چرا با دوست داشتن خودتو گول میزنی بارها شوهرم بهم خیانت کرده اصلا دوسش ندارم بیشتر به فکر اینم خودم جمع و جور کنم بهش بگم خدافظ چون اون عشق و اعتماد و شکاکی رو ب جونم انداخت تا روزی ک با اون مرد باشی ارامش نداری من بخاطر اینک پشتوانه ندارم و تولن مالی موندم تو ک شوهرت همه چی زده ب نامت داری سر خودتو شیره میمالی همچین اش دهن سوزیم نیس اگر بود جلوتو نمیگف دوسش دارم نمونش پدر خودم ک هنوز ک هنوزه عاشقه همون زن دوم بی خاصیتشه با اینک سالهای طلاقش داده و مامانم بدجور پشیمونه خود دانی