2777
2789
عنوان

شوهرم منو كاشت

442 بازدید | 31 پست

يكسالع ك عقدم فعلا زير يه سقف زندگي نميكنيم امروز ساعت هفت قرار داشتيم رأس ساعت هفت بهش زنگ زدم ك بفهمم چرا نيومده گف برق مغازمونو قطع كردن

( قبلا هم اين اتفاق افتاده بود براشون .با يكي از همسايه ها مشكل دارن اون اين كارو ميكنه و كار همسرمو پدرش بدون برق ممكن نيس)حالا تو جواب من گف ك اماده باش ميام بعد نيم ساعت دوباره بهش زنگ زدم ك چرا نيومدي گف رفتم دنبال بابام ك بريم برقو درست كنيم كارم خيلي واجبه

وااااييي چقدر قلبم شكسته الان انقدر عصبي و ناراحتم ك حد نداره يعني من براش الويت نيستم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پول نباشه کار نباشه خود شما دو روز دیگه ولش میکنی  بدون درامد بمونه پول ندلشته باشه شما رو چطور ببره دور دور ورستوران

بعد اون مغازه نون دوتا خانوار رو میده معلوم اولویت هست

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

خدای من 

مغازه با اون شرایط 

با باباش ول کنه وسط دعوا ماجرا ها

که با یکی بره دور دوررررر؟

جداا؟

حالا اگه بگی چرا گفته نیم ساعت میام و باز نیومده یچیزی 

اما این موقع ها یکم فک کن 

درک دکن 

اصن خودت بگو برو دنبال کارا فردا بریم بیرون

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

عزیزم خودت میگی براش مشکل پیش اومده گلم قطعا در شرایطی که مشکل ضروری پیش نیومده باشه اولویتش هستی خودت میگی بدون برق امکان پذیر نیست کارش بهتره درکش کنی و بگی سریه دیگ اطلاع بده بهت و چند سالته گلم