2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم هی به من تیکه میندازه

132 بازدید | 11 پست

به دوستم اومدم گفتم اومدم کلاس زبان شما بنویسم . بعد بهم گفت‌و یجوری رسوند ترم بالاتر از منه و بعد گفت عکس از کتابت بگیر برام بفرست گفتم هنوز کتاب ندادن نوشت عجب آخه کتاب و همیشه میدن حالا موندم براس بنویسم مشکلت با من چیه یا بگم چی ؟ عکس از پیامش الان میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری حرفشو رسوند که انگار دارم دروغ میگم

خاعرم یجوریو اونجوری نداره عکس و بزار ببینیم

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

نگو مشکلت با من چیه بگو برو به درک اسفالسافلین محلش نزار و بلاکش کن خودت از پس مشکلات برا

زیاده روی نیست؟

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

نه تازه کمشه یاد گرفتم هرکی باهام کوچک ترین خوبی کرد جوابشو دو برابر بدم هرکسی هم کوچک ترین بدی کرد ...

خب شعورتو میرسونی ،ادم عاقل کسی که خوبی کنه تا جایی بتونه جبران میکنه بدی هم بکنه یا میبخشه اگرم نتونست فراموش می‌کنه