2777
2789
نارس و ارایشگاها برای عروس استفاده میکنن خیلی پیجای میکاپ دیدم استاتیرا عم خوبه کار راه بندازه  ...

نارس اصل و فیک داره؟؟ ضد تعریق باشه عالیه چون ارایشگاه ها پول خوب میگیرن ولی کرم واقعا ده مین عرق کنم هیچی نمیمونه رو پوست

نارس اصل و فیک داره؟؟ ضد تعریق باشه عالیه چون ارایشگاه ها پول خوب میگیرن ولی کرم واقعا ده مین عرق کن ...

من هم بشدت زود عرق میکنم هم پوستم چربه بشدت کرم پودر و پس میزنه نارس اوکی بود بهم

اره ولی دور وور سه تومن باشه اصله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونم یکی خریدم دیدم یه جوریه روی پوستم دیگه همونم نزدم الان فقط یک کرم ضد افتاب سی سی فارماسی با یک ...

منم واسه مجلس میخوام قبلا برای مجلس سوپرا کالر استفاده میکردم الان حدود ۲تومن اصلش ولی الان واقعا نمیدونم

منم واسه مجلس میخوام قبلا برای مجلس سوپرا کالر استفاده میکردم الان حدود ۲تومن اصلش ولی الان واقعا نم ...

اگر بخوای دو تومن بدی واسه یک کرم، بهتر نیس همون شب بری میکاپ 🤣🤣

ارایشگاه میکاپ ساده کمتر میگیره

اگر بخوای دو تومن بدی واسه یک کرم، بهتر نیس همون شب بری میکاپ 🤣🤣 ارایشگاه میکاپ ساده کمتر میگیره

میکاپ و شنیون ۱۶۰۰ 

خودم مدرک ارایشگاهی دارم بلدم واسه همین وگرنه بلد نبودم که همون ارایشگاه بصرفه تر بود😂😂