2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من تمام قدرت ها دست زنه اگه درست استفاده کنه دنیا رو زیر و رو میکنه اما اگه اشتباه استفاده کن ...

چطور ینی 

هر چی گوگل میگردم میگن زنانگی ینی نرم و مهربون باشی و تسلیم بشی ینی چی واقعا

چون در دوران قدیم فکر میکردن قدرت یعنی فقط از نظر جسمی بتونی یک جسم سنگین رو بلند کنی 

ولی خوب انسان قدرتمند کسی که تو هر شرایط خودشو وفق میده و تلاش برای نشون دادن بهترین حالت خودش میکنه

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

اون فقط یه ضرب المثل هست به هرحال مردها قوی تر هستن از نظر بدنی و روحی

از نظر بدنی شاید چون چند ماهیچه اضافه تر از ما دارن ولی از لحاظ روحی مطمئن نیستم

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

چطور ینی  هر چی گوگل میگردم میگن زنانگی ینی نرم و مهربون باشی و تسلیم بشی ینی چی واقعا

بیخیال این اراجیف شو 

تسلیم؟؟؟؟؟ خیر . در عین ظرافت استقلال داشته باش . من مدیر یک شرکتم قلدر و جدی هم هستم در عین حال برای همسرم یک زن ظریف و لوند هم هستم اما این ظرافت معنی تسلیم نمیده . مثل یک ملکه باش مستقل و قدرتمند و باشکوه