2777
2789

من یه بچه ۱۴ ماه و یه ۴ ساله دارم بچه کوچیکم ب شدت بدغذاست و خیلی زیاد هم مریض میشه یعنی با هر دندونش که در میاره مریضه من مادر هم ندارم خیلی کمک حال ندارم زن بابام گاهی کمکم میکنه اما نه خیلی شوهرمم ک کمک خاصی نمیکنه نهایتا یذره نگه داره اینکه غذا بده پوشک عوض کنه یا مشغول کنه آنچنانی نه واقعا درمونده و خستم و همبن داره باعث اختلاف میشه من میگم اونم گوش نمیده شما شوهراشون کمک حالتون هستن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ک بچه ندارم ولی بابام و مامانم که بچه کوچیکم داشتن بابام از سر کار میومد بچه رو میگرفت مامانم ...

دورو اطرافمون اکثر مردا مثل شوهررمنن فکر میکنم اونا شدن الگو واسش و اگر حرفیم بزنم خواهرشوهرام میگن مام همین بودیم

اره متوجهم...به مردی ک کمک کنه و اینا میگن زن ذلیل  کلا اکثر ایرانیا همینن متاسفانه

یه وقتایی بیخیال میشم میگم ولش کن اما یجاهایی کپ میارم و صدام در میاد 

خیلی سخته خیلی کلا ۲۶ سالمه و سنی ندارم اما حس میکنم تمام انرژیم داره میره 

اولین بچه من ۱۹ سالگی بدنیا اومد من حتی کهنه میشستم سال ۸۵

دیدم قدر نمیدونه مجبورش کردم پوشک بگیره 

دخترم سال ۹۰ بدنیا اومد مهمون داشتیم همه غذا خوردن گفتم بچه رو بگیر غذا بخورم گفت من نمی توونم  اون موقع ۲۳ سال داشتم 

الان ۳۷ سال دارم 

توقعی از یه گاو ندارم

❤❤❤
اولین بچه من ۱۹ سالگی بدنیا اومد من حتی کهنه میشستم سال ۸۵ دیدم قدر نمیدونه مجبورش کردم پوشک بگیره& ...

حس میکنم ارزشم جوونیم داره از بین میره و زندگی نکردم

[QUOTE=342332688]بیخیال بهش فکر نکن از بزرگ کردن بچه هات لذت ببر این روزها زودی میگذره[/QUOTE

خیلی وقتا دقیقا بیخیال میشم و یجاهایی کم میارم و صدام در میاد

زیاد بهش فکر میکنی...

اره فکر میکنم چون داره اذیتم میکنه چون نمیتونم بیخیال خودم بشم البته بچه اول خوب فهمیدم چ آدمیه اما خب دومی هدیه خدا بود نتونستم نخوامش ناشکری نمیکنم من عاشق بچهامم اما من تمام و کمال وقف شدم