2777
2789
من عاشقشم و روش خیلی خیلی حساسم بعد سر همین قضیه واکنش زیاد نشون میدم 

میدونم گلم 

در حدی نیستم بخوام نصیحت کنم

ولی خواهرانه بهت یچیزی میگم 

گلم دلیل کات و رفتاری  ، گرفتاری ، که باعث آزار طرف مقابل میشه رو درست کن انشاالله وقتی برگشت این تغییرات رو در وحود شما ببینه و دلگرم بشه رو خودت کار کن

فعلا هم نه زنگ بزن نه پیام بده نه چکش کن بذار یه مدت با خودش تنها باشه و در شرایطبهتر بتونه فکر کنه و برگرده 

و از این فرصت استفاده کن رو خودت کار کن 

و یه دعایی هست خیلی کوتاهه اگه به نیت بازگشت شخص مقابل بخونی انشاالله نتیجه حاصل میشه 

من خودم با اون دعا نتیجه گرفتم 

انشاالله شما هم نتیجه بگیری

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم گلم  در حدی نیستم بخوام نصیحت کنم ولی خواهرانه بهت یچیزی میگم  گلم دلیل کات و رف ...

خیلی مغروره باهاش حرف زدم گفتم اشتباه کردم اوکی هم میده بهم ولی بعد جوری رفتار می‌کنه که انگار من وجود ندارم پیامش که میدم یه دفعه غیب میشه و به کل آنلاین نمیشه که جواب منو نده و در نهایت هفته ی بعد سین میزنه و جواب میده 

خیلی مغروره باهاش حرف زدم گفتم اشتباه کردم اوکی هم میده بهم ولی بعد جوری رفتار می‌کنه که انگار من وج ...

حب بهترین کار اینه فعلا پیگیرش نباشی 

بذار دلتنگت بشه

تو همین جوری غیب شو که انگار وجود نداره دوستت داسته باشه دلتنگت میشه و برمیگرده

مرسی عزیزم:)))

به منظور بازگشت معشوق می توانید بعد از نماز صبح دعای ذکر شده در بخش زیر را هفت بار بخوانید، بدون شک می توان گفت شخص مورد نظر دیوانه تو خواهد شد.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
قُلْ أُوحِیَ إِلَیَّ أَنَّهُ اسْتَمَعَ نَفَرٌ مِّنَ الْجِنِّ فَقَالُوا إِنَّا سَمِعْنَا قُرْآنًا عَجَبًا ﴿۱﴾ یَهْدِی إِلَى الرُّشْدِ فَآمَنَّا بِهِ وَلَن نُّشْرِکَ بِرَبِّنَا أَحَدًا ﴿۲﴾
وَأَنَّهُ تَعَالَى جَدُّ رَبِّنَا مَا اتَّخَذَ صَاحِبَةً وَلَا وَلَدًا ﴿۳﴾ وَأَنَّهُ کَانَ یَقُولُ سَفِیهُنَا عَلَى اللَّهِ شَطَطًا ﴿۴﴾ وَأَنَّا ظَنَنَّا أَن لَّن تَقُولَ الْإِنسُ وَالْجِنُّ عَلَى اللَّهِ کَذِبًا ﴿۵﴾
وَأَنَّهُ کَانَ رِجَالٌ مِّنَ الْإِنسِ یَعُوذُونَ بِرِجَالٍ مِّنَ الْجِنِّ فَزَادُوهُمْ رَهَقًا ﴿۶﴾ وَأَنَّهُمْ ظَنُّوا کَمَا ظَنَنتُمْ أَن لَّن یَبْعَثَ اللَّهُ أَحَدًا ﴿۷﴾
وَأَنَّا لَمَسْنَا السَّمَاء فَوَجَدْنَاهَا مُلِئَتْ حَرَسًا شَدِیدًا وَشُهُبًا ﴿۸﴾ وَأَنَّا کُنَّا نَقْعُدُ مِنْهَا مَقَاعِدَ لِلسَّمْعِ فَمَن یَسْتَمِعِ الْآنَ یَجِدْ لَهُ شِهَابًا رَّصَدًا ﴿۹﴾
و باسماء العظیم الانس و دعوت الجبروت و بحق آدم نورک الانس و بحق الجن والانس و الی هذه الاسماء و بحق حم عسق و بحق اسماء الله تعالی و بحق خاتم سلیمان ابن داود و بحق کهیعص انه ولی و اله آدم سیده.

حب بهترین کار اینه فعلا پیگیرش نباشی  بذار دلتنگت بشه تو همین جوری غیب شو که انگار وجود نداره ...

امتحان کردم و هر یه مدت میاد جلو و تا میفهمه دوستش دارم هنوز بیخیال میشه و برمیگرده عقب 

مرسی:)))

عزیزم میتونی ماه نو انرژی زمین خیلی بالاست

موقعی ک قمر در عقرب نباشه در یک زمان سعد برو از یه جای مطمئن دعای مهر و محبت و زبان بند برای طرف بگیر 

بعد حتی نمیتونه ازت دل بکنه

امتحان کردم و هر یه مدت میاد جلو و تا میفهمه دوستش دارم هنوز بیخیال میشه و برمیگرده عقب 

خب مشکل شما همینه

من دقیق نمیدونم و تورابطه شما نبودم

ولی احساس میکنم ضعف نشون میدی و اونو از وجود خودت مطمئن کردی

بخاطر همین اون شخص بخاطر عزت نفست پایینش و طرحواره های ک داره با روانت بازی میکنه و با این بازی اون یه حس حال خوب کاذب میگیره 

ولی خب یه ادم سالم همچین کاری نمیکنه 

شما باید خودتم قوی کنی و دیگه تو دام بازی های روانیش نیفته

خودتو قوی کن دختر 

عزیزم منم با شوهرم دوست بودم و بعد  ازدواج کردیم

موقعی ک دوست بودم ضعیف بودیم اون هر کاری میکرد و هر دفعه میرفت و برمیگشت آزارم میداد منم التماس میکردم ک نرو 

ولی هر روز بدتر میشد

کارش به جایی کشید بهم گفت تو اویزون منی 

بیکاری

واسم مهم نیستی دوستت ندارم

وقتی پیش مشاور رفتم بهم گفت درست گفته هیچ کس ادم ضعیف دوست نداره و بهم پیشنهاد داد رابطه رو ترک کنم لی من نتونستم 

دنبال بهانه بود ک قهر کنه و کات کنه

دفعه اخر ک بهم گفت برو میرم واسه خودم

من ک همیشه التماس میکردم 

بهش گفتم برو گمشو چرا تو منو نخوای منم ک تو رو دیگه نمیخوام بداخلاق بی مصرف 

بعد بلاکم کرد منم پیگیر نشدم

بعد یکماه خودش برگشت و دیگه حرف از رفتن نزد و خوب شد و با هم ازدواج کردیم

خب مشکل شما همینه من دقیق نمیدونم و تورابطه شما نبودم ولی احساس میکنم ضعف نشون میدی و اونو از وجود ...

آره الان به جایی رسیده که وقتی بهش هرچی میگم میگه من بی روح و بی عاطفه ام برو دنبال زندگیت