2777
2789

فعلا ۱۹ سالمه و تعداد شعر هامم حدودا ۳۰ صفحه ای میشه دیالوگ نویس خوبی هم هستم قبلا شعر و دیالوگ زیاد نوشته بودم ولی تو گوشی ذخیره بود و الان از بین رفته و دیگه تو دفتر ثبت می کنم همه‌چیز رو دلم می خواد کتاب شعرم رو هر چه زودتر چاپ کنم ولی موندم بین داستان نویسی و کتاب شعر که کدوم پر طرفدار تره نظر شما چیه ؟ شعر درمورد خدا و عاشقانه بیشتر دوست دارین یا رمان های فلسفی ؟ یا درمورد اجتماع راستی رشته خودم حسابداری هستش و دو ترم رو تازه تموم کردم ولی استعدادم رو نخواستم حروم کنم و گفتم بیام یه حرکتی بزنم 🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دختر با استعداد یه بیت شعر بگو حالا  انشالله زودتر  اسمت رو از جاهای معتبر بشنویم

می ترسم بدون ذکر نام پخش بشه آخه بازم معذرت می خوام و در آینده در همین تاپیک براتون ارسال می کنم 🌸🙏

چقدر خوب    عاشق شعر و ادمای ادبی هستمممم اگه اشکال نداره میشه شعرتون یکیشو بزارید؟

در آینده زیر همین تاپیک براتون می‌زارم 🌸🙏می ترسم زودتر از چاپ پخش بشه