2777
2789
عنوان

از خدا خیلی دلم گرفته

128 بازدید | 8 پست

به خاطر تمام مشکلات لاینحل زندگیم 

به خاطر بی پولی 

به خاطر اینکه با تمام خوبی هام بازم تو چشم همه ی موجود منفورم 

به خاطر اینکه هرچی دعا میکنم مستجاب نمیشه 

به خاطر اینکه تو اوج جونی سیرم از زندگی  

به خاطر اینکه هیچ دلخوشی ندارم 

به خاطر اینکه حتی  خودشم منو دوست نداره 💔

خیلی درد میکشم 

اینجایی که الان هستم ته ته ته جهنمه  

کاش همچی  زودتر تموم شه....

عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدا گره از مشکلاتت باز کنه 🤲

برات آیة الکرسی میخونم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه ساله هرچی صداش میزنم نگام نمیکنه اما من همیشه یه امید کوچیکی نه دلم هس همیشه میگم خدا بزرگه 🥺

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
ممنون 😭😭😭😭😭  دعا کن یا خدا حاجت دلمو بده یا جونمو بگیره  دیگه طاقت ندارم

حرفای نا امید کننده نزن عزیزم، خدا دوستت داره که به دل دیگران میندازه برات قرآن بخونن😍

خودتم سوره نصر و آیة الکرسی یا هر سوره و ذکری که میتونی بخون گلم تا آروم باشی و لطف خدا رو ببینی ان شاءالله.

الهی که بحق امیرالمؤمنین علی، خیلی زود تاپیک بزنی و بگی که یکی یکی مشکلاتت دارن حل میشن🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حرفای نا امید کننده نزن عزیزم، خدا دوستت داره که به دل دیگران میندازه برات قرآن بخونن😍 خودتم سوره ...

قربون اون دل پاکت بشم 

ممنون عزیز دلم 

انشالله به واسطه دعای شما همه چی درست بشه 

قربون اون دل پاکت بشم  ممنون عزیز دلم  انشالله به واسطه دعای شما همه چی درست بشه

زنده باشی عزیزم ممنون از لطفت 

الهی آمین 🤲