2777
2789

سلام حدود 15کیاو اضافه وزن دارم برم بدنسازی لاغر میشم؟بدنسازس بیشتر دوس دارممیخام برنامشو خودم بسازم از گوگل میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ پس منم برم ماه های اول چقدر کم کردی؟

غول چراغ جادو نیست شدید کار کنی ۵ کیلو و کمتر چرا اینقدر دنبال سرعتی؟ بابا من تو بیشتر از یه سال اونقدر کم کردم 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

فقط هوازی ناشتا سر صبح ...بعد یه ماه حداقللللل پنج کیلو کم میکنید...البته برنج تعطیل شیرینی تعطیل...مثلا شبا سالاد باید بخورید فقط...یا صبحونه فقط سفیده تخم مرغ...ناهارم یه چیز اب پز...

من تو سه ماه ۱۴ کیلو همین مدلی کم کردم...به نظرم اول به وزن دلخواهت برس با هوازی...بعد برو بدنسازی

غول چراغ جادو نیست شدید کار کنی ۵ کیلو و کمتر چرا اینقدر دنبال سرعتی؟ بابا من تو بیشتر از یه سال اون ...

خب من بچه کوچیک دارم نمیتونم تمام سال رو برم همین سه ماهه بعدشم میفتم سرکار رفتن 

فقط هوازی ناشتا سر صبح ...بعد یه ماه حداقللللل پنج کیلو کم میکنید...البته برنج تعطیل شیرینی تعطیل... ...

الان انقدر گشنه میشم میخام بمیرم اخرشم یک چایی میخورم ولی بعضی وقتا شکلات یا شیرینی میخورم

خب من بچه کوچیک دارم نمیتونم تمام سال رو برم همین سه ماهه بعدشم میفتم سرکار رفتن 

پس کلا قید باشگاه بزن بعد سه ماه وزنت  دوباره برمیگرده ما تا آخر عمرمون میریم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

الان انقدر گشنه میشم میخام بمیرم اخرشم یک چایی میخورم ولی بعضی وقتا شکلات یا شیرینی میخورم

رژیمت اشتباهه

فستینگ بگیر زود کم میکنی

وقتی خیلی گرسنه ای بادوم زمینی بخور

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima