karmelina مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7564 عنوان حس ششم قوی کسی هست؟🥲🫀 132 بازدید | 8 پست برات صلوات میفرستم ❤️ بنظرت سارینا و محمدرضا طلاق میگیرن یا برمیگردن به هم؟ پرورده کوردم❤ 1403/03/21 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرنیکآ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1286 حس ششمی وجود نداره شما فرض کن یه حرف منفی زد یا اتفاقی که اتفاق نمیفته این تو ناخودآگاه سازماندهی میشه یا ناخودآگاه ارتعاش منفی میفرستین ممکنه بگین دلخوشیه ولی خب این ارتعاش داره
karmelina مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7564 حس ششمی وجود نداره شما فرض کن یه حرف منفی زد یا اتفاقی که اتفاق نمیفته این تو ناخودآگاه سازماندهی می ... حرفت خیلی حق بود❤️ پرورده کوردم❤
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 گلم تاپیک هاتو همسشه چن میکنم یعنی خونه باباتی و قهرین؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
karmelina مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7564 گلم تاپیک هاتو همسشه چن میکنم یعنی خونه باباتی و قهرین؟ آره قلبمشش ماهه پرورده کوردم❤
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 آره قلبم شش ماهه تماس و اینا ندارین؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
karmelina مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7564 تماس و اینا ندارین؟ میدونی خیلی پیچیده و مسخرس ۲ ماه اول اوکی بودیم ۴ ماه رفت و بلاک و قطع ارتباط دو هفته خوب شدیم دوباره الان رفته پرورده کوردم❤
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 میدونی خیلی پیچیده و مسخرس ۲ ماه اول اوکی بودیم ۴ ماه رفت و بلاک و قطع ارتباط&nb ... خدا کنه هر چی ب صلاحتونه شه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
karmelina مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7564 خدا کنه هر چی ب صلاحتونه شه مرسی قلب من پرورده کوردم❤