2777
2789

منوی مهمونی هاتون توی تابستون چیه معمولا؟

برای شام و برای مهمونی با حدود ۱۰ نفر مهمون،

چه غذاها و دسرهایی میذارید سر میز؟

من هیچوقت تو مهمونیام سخت نگرفتم 

ی مدل غذا گذاشتم . نهایت ی سوپم درست میکنم 

میوه و چایی و تنقلات هم هس 

مگ هوا گرم باشه ابمیوه طبیعی درست کنم مث اب طالبی . یا فالوده میوه ای 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من خودم شام باید برنج بدم با فسنجون و اردک 

دوره ای زنانه داریم ...الویه و سالاد ماکارونی لقمه کوکو سبزی ...ساندویچ مرغ و بادام ...سوسیس بندری ..کشک بادمجون

با شربت پذیرایی میشن

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت تو مهمونیام سخت نگرفتم  ی مدل غذا گذاشتم . نهایت ی سوپم درست میکنم  میوه و چای ...

شما دفعات زیاد مهمونی میدید؟

من خانواده هر کدوممون رو، مثل مامان و خواهر و برادرا رو حدود سالی یکبار دعوت میکنم. 

دسر که معمولا چند نوع میزاریم 

ژله ،کیک بستنی، موس شکلاتی 

غذا هم که 

مرغ شکم پر ، کباب مرغ یا گوشت ، ته چین ، باقالی پلو با ماهیچه و اینجور چیزا زیاد نمیخواد سخت بگیری یه دسر بذار با یه نوع غذا البته ما خودمون دو سه نوع میزاریم ولی برای ۱۰ نفر زیاد سخت نگیر

شما دفعات زیاد مهمونی میدید؟ من خانواده هر کدوممون رو، مثل مامان و خواهر و برادرا رو حدود سالی یکبا ...

خانواده خودم قبل بارداریم ماهی ۱ بار رو میومدن . کنارش خاله و دخترخاله های همسرم و همسر و بچهاشونم میومدن . خاهرای خودم همینطور 

فقط موقعی ک خاله همسرم اومدن پیش غذا میرزاقاسمی دادم شام قرمه سبزی . دیگ دسر نتونسم درست کنم ب چایی میوه و شیرینی بسنده کردم

دسر که معمولا چند نوع میزاریم  ژله ،کیک بستنی، موس شکلاتی  غذا هم که  مرغ شکم پر ، ...

منم چون خیلی دیر به دیر دعوت میکنم فکر میکنم شاید کم باشه یه مدل غذا. 

این بار میخوام 

حلیم بادمجان

جوجه کباب 

و قیمه نثار بذارم. 

دسر هم کرم دورنگ و ژله.

خوبه به نظرتون؟

خانواده خودم قبل بارداریم ماهی ۱ بار رو میومدن . کنارش خاله و دخترخاله های همسرم و همسر و بچهاشونم م ...

آفرین شما واقعا کدبانو هستید.

من خیلی دیر به دیر امکانش رو پیدا میکنم که مهمون دعوت کنم.

اگر دیر ب دیر مهمونی میدین ۲ مدل غذا بذار مثلا ی خورشت ی مرغ چون مرغ همه عام پسنده 

دسرم میتونین چیز کیک ک راحته درست کنین . یا ژله فرنی 

آفرین شما واقعا کدبانو هستید. من خیلی دیر به دیر امکانش رو پیدا میکنم که مهمون دعوت کنم.

ن بابا اینجورام نیس

وقتی همش درگیر اشپزی و کار و تلاش باشی ن مهمونا میبیننت ن تو چیزی از مهمونی میفهمی . همشوباید تو اشپزخونه درگیر باشی . پس ساده تر میگیره ادم ک هم بهش خوش بگذره هم بیشتر پیش مهموناش باشه