2777
2789

پنچ قلو‌های قزلسفلو به نام‌های (سارا، زهرا، مریم، احمد و محمد) ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ در بیمارستان بقیه الله به دنیا آمدند. محمود قزلسفلو پدر ۳۳ ساله اهل استان گلستان شهرستان مینودشت و همسر ۲۴ساله ی او صاحب یک پسر ۶ ساله هستند او می‌گوید من به بچه هایم عشق می‌ورزم چرا که آن‌ها را هدیه خدا می‌دانم🎊

پزشکان پیشنهاد ریداکت ۳قل را دادند اما ما توجه نکردیم چون وضعیت جسمانی همه ۵ قل سالم بود👶🏻

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احمد نوزاد ندیده بودم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم اسم هارو‌مادرشوهرانتخاب کرد

احتمالا😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حالا ک من ۳قلو باردارم هی باید ازاین تاپیکا ببینم بدنم مور مور شه

ای جانم

خدا حفظشون کنه و بارداری تا اخر به خوبی پیش بره و سه تاشون رو سالم بغل بگیری

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40