2777
2789

امروزر دکتر جواب آندوسکوپی رو که یه دکتر دیگه دیده بود رو دید و گفت زخمت خیلی بزرگه ..پرسیدم خطرناکه؟ گفت ممکنه خطرناک باشه دارو داد و قرار شد ماه بعد برم آندوسکوپی پیش خودش 

جون دوست نیستم اما دخترام ......خیلی می ترسم ....تو گوگل نوشته بود زخم معده بزرگتر خطرناک‌تره.تو رو خدا اگر کسی چیزی می دونه بیاد بگه بهم ...دارم از دکتر برمیگردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس پدر من زخم معده وسیع داشت و عکس معده کاملا سیاه بود و دکتر حتی گفته بود باید جراحی کنه و اون قسمت خارج بشه خلاصه همون زمان مادرم سکته میکنه و پدرم بی خیال جراحی میشه و یه دوستی همان زمان به پدرم میگه عسل درمانی کن پدرم از سر ناچاری انجام میده به این صورت که عسل کاملا طبیعی از تبریز برامون میاوردن حجم بالا و پدرم مرتب عسل میخورد با موم حتی شب قبل خواب عسل تو یه ظرف بالا سرشون تا صبح اونو میخورد ،درد شدید داشت جوری که کارش به بیمارستان میکشید قبل عسل درمانی ،بعد چند ماه مجدد اندوسکوپی شد کاملا خوب شده بود حتی دکتر تعجب کرده بود چی شده  اصلا نترس فقط دکتر خوب برو و اگر با عسل مشکل نداری بخور انشالا خوب میشی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
نترس پدر من زخم معده وسیع داشت و عکس معده کاملا سیاه بود و دکتر حتی گفته بود باید جراحی کنه و اون قس ...

چقدر خوووووب خداروشکر که پدرتون خوب شدن ...ممنونم گلم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی ....خیلی دلم آروم شد خدا به دلت آرامش بده 

🥰

چقدر خوووووب خداروشکر که پدرتون خوب شدن ...ممنونم گلم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی ....خیلی دلم آروم ...

قربانت عزیزم ،خوشحالم بابت آرامشت 🥰🙏

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌