2777
2789
عنوان

پول دیه کسی استفاده کرده

1340 بازدید | 28 پست

همسرم  تصادف کرده پاهاش پلاتین خورده دوماه هم استراحت نوشتن براش طرف بیمه داره ولی راضی نیست دیه بده 

به نظرتون حلال ما دیه بگیریم 

خودمم باردارم الان در حال حاظر پولی تو دستمون نیست به نظرتون حلال میترسم حلال نباشه به شوهرم گفتم ناراحت شد که من پام شکسته از کار افتادم تو میگی حلال نیست 

حلال هست کاااملاااا 

طرف غلط کرده راضی نیست زن باردار و شوهر تصادفی و این همه خرج و درد ب دری و درد کشیدن مگه مال اون بوده که حالا بخواد راضی هم نباشه 

بگیر نوش جونتون بیخود هم انرژی منفی به خودت وارد نکن 

این پول حق شماست 

اگر حق نبود اصلا این قانون رو نداشتیم 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلال هست کاااملاااا  طرف غلط کرده راضی نیست زن باردار و شوهر تصادفی و این همه خرج و درد ب دری ...

خدا کنه حلالمون باشه نمیدونم همه جا میگن دیه خوردن نداره 

اگه بیمه نداشت ازش نمیگرفتیم ولی الان میگیم یه برگ بیمه بده نمیده 

ان شاالله که خدا بهمون حلالش کنه 

خدا کنه حلالمون باشه نمیدونم همه جا میگن دیه خوردن نداره  اگه بیمه نداشت ازش نمیگرفتیم ولی الا ...

هرکس گفته بیخود گفته 

دور از جون شما و همسرتون آشتای ما پسر جوونش تصادف کرد فوت شد دیه گرفتن باهاش خونه جدید خریدن 

طرف انقدر ظالمه دلش نمیاد یه برگ بیمه بده بعد شما دلتون میسوزه براش؟ 

همیشه گفتن خدا از ظالم نمیگذره همینطور از مظلومی که بتونه حقش رو بگیره ولی کوتاه بیاد و نگیره 

شوهر شما افتاده گوشه خونه بعد طرف انقدر بی وجدان هست حاضر نیست برگ بیمه !!!!!!

هرکس گفته بیخود گفته  دور از جون شما و همسرتون آشتای ما پسر جوونش تصادف کرد فوت شد دیه گرفت ...

درست میگید شوهرمم میگه اگه نگیریم این پرروتر میشه فردا دونفر دیگه هم زیر میگیره منم تو این نی نی سایت شنیدم توردن نداره ترسیدم 

خدا خیرتون بده توکلم به خداس

درست میگید شوهرمم میگه اگه نگیریم این پرروتر میشه فردا دونفر دیگه هم زیر میگیره منم تو این نی نی سای ...

بله آدم ظالم وقتی ظالم شد که مظلوما نتونستن حقشون رو بگیرن 

دیه رو بگیر برای سلامتی خودتون هم مقداریش رو بده صدقه هم دلت آروم میشه هم به یکی کمک کردی ثواب داره 

مطمئن باش اگر بد بود اصلا توی دین و فقه نداشتیم 

دیگه از احکام خدا بالاتر که نداریم!

وقتی قانون دیه رو تصویب کرده و تمام قوانین از لحاظ شرعی بودن یا نبودن در شورای نگهبان بررسی میشن . شورای نگهبان شش نفر فقیه داره  شش نفر حقوقدان داره .

اون وقت شما از خودت  فتوا میدی ؟

این نیز بگذرد .....