2777
2789

یه خانومی تو سایت هست وسواس سرنگ داره همش حس میکنه تو خیابون مردم سرنگ دستشونه و میخوان بهش بزنن. حتی میگه واضح میبینم روی زمین پر از سرنگه و توی پام فرو میره و دردشو حس میکنم😐 همش میترسه ایدز بگیره و بشدت وسواس فکری و خطای دید بالا داره

هر روز این تاپیک رو میزد. درمان شد اخر؟؟؟؟  رفت روانپزشک؟ 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
وای خیلی رو مخ بود😂😂اه یکی دیگه هم بود چندسال پیش هرروز برای اسم برادرزاده‌ش تاپیک میزد  هر ...

وای من تاپیکاش رو دیدم اخه جالبه همه نظر میدادن. یه بار نشد یکی رو ریپلای کنه. باز فردا عین همون متن رو کپی میکرد تاپیک میزد😐😂 بنده خدا وسواسشم شدید بود گناه داشت

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.