2777
2789

من یه پسر ۶ساله دارم

همیشه هم گفتم دیگه بچه نمیخوام مگر اینکه خدا برای من بخواد ....

خدا برای من اینطور خاست،امروز رفتم سونوگرافی و متوجه شدم سه قلو هستن،اما هنوز قلب تشکیل نشد

دکتر گفت اگر میخای هر ۳تارو نگه دار اگر هم میخای یک یا دوتارو حذف کن ....

کسی تجربه داشته؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم 

برای بعد زایمان و نگه دادی بچه ذره ای مشکل ندارم ،عین سری قبل قطعا پرستار میگیرم ....

اما تو تایم بارداری اگه بارداری چندقلویی باشه منو از کار و زندگی میندازه

خدا چجوری واسه آدم بچه میخواد برای من خیلی سواله 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ببین باید بشینی خودت دو دوتا چهارتا بکنی دیگه ببینی وضعیت اعصابت وضعیت اقتصادیت اینکه شوهرت همراهت هستی یا نه همه اینا رو در نظر بگیری ببینی می‌تونی چهار تا بچه رو مدیریت بکنی هندل بکنی یا نه ولی تو این دوره زمونه واقعاً چهار تا بچه اونم سه تا بچه شیرخوار و نوزاد خیلی هزینه‌هاشون بالاست

اگه وضعتون خوبه بنظرم نگه دار ما تو فامیلمون داشتیم همچین موردی سختشم بود ولی خب نگه داشت شمام ببین اگه توانایی داری بهتره نگه داریشون

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰