2777
2789

بنداز هم به ما خوش میگذره هم تعلیق میشی 😅😅

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

تاپیک بزنید تگ. کنید قغل کنید 

برین به کارتون برسین برگردین تعلیقین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع رو سیاسی بکنی فکر کنم تعلیق کنه شایدم اگه فحش بدی اینکارو بکنه

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

@niniyar_5     عزیزم استارتر اعصابش خورده کارش راه بنداز تا آبرو ریزی نکرده

یک ربع سیستمم خاموش شد تا روشن کنم بیام حالا همه درخواست لغو دارن و عجله هم دارن نمیدونم چرا و همه هم تهدید کردن یا زود لغو کن یا حرف بد میزنم 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یک ربع سیستمم خاموش شد تا روشن کنم بیام حالا همه درخواست لغو دارن و عجله هم دارن نمیدونم چرا و همه ه ...

من بهشون میگم باید صبر کنید

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه طوری عجله دارن انگار غذاشون رو گازه تا تعلیق نشن نمیتونن برن غذا رو سر بزنن    

میان میگن سریع تعلیقم کنید تا فحش ندادم  

حالا چرا اینقدر عجله دارن منم نمیدونم  

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡