sefidbarfi_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1612 عنوان کد بانو هایی که کیک پختن بلدن بیان❤️ 101 بازدید | 5 پست خامه ی کیکم زیادی شل میشه موقع صاف کردن از رو کیک میریزه چیکار کنمخامه صبحانه و پودر قند و پودر نارگیل رو قاطی میکنم ولی همینجوری چشمی قاطی میکنم اندازه خاصی نداره انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸 1403/03/21 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 7850 اسم خامه ای ک میزنی چیه؟ کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
shaqayeqiw عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1543 خامه صبحانه مشخصه کمیریزع خامه قنادی بگیر بله پروفایل خودمم 🌱
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40668 خامه قنادی بایدبگیری وقتی بازشدبایدفرمش بدی خامه صبحانه به دردنمیخوره که میتونی هم کرمفیل درست کنی واسه کاورکیکت راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سایدا72 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 1943 خامه قنادی بایدبگیری وقتی بازشدبایدفرمش بدی خامه صبحانه به دردنمیخوره که میتونی هم کرم ... کرمفیل چطور درست میکنن؟ یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40668 کرمفیل چطور درست میکنن؟ سرچ کن درست کردن کرمفیل لذت شیرین واست میاد .انواع مختلفی داره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤