2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بخوام دوست دختر بگیرم+++عکس خودم🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 187 پست

کو عکسسسس

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن حرفت درسته تعهدی ک نباشه از طرف زن بهانه گیری شروع میشه

فدات 

ان شاء الله بهترین ها قسمتت بشه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
مثل فیلم های اصغر فرهادی پایان باز داشت 

امضات....  

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

تو بحث و دعوا ثابت شده ۸۰ درصد حرفا واقعی گفته میشی ولی اکثر  خانما دوس دارن دروغ بشنون

توی ادبیات میگن بعضی جملات معانی اولیه دارن

بعضی جملات معانی ثانویه دارن

شما معنای ظاهری رو دیدی 

ولی من معنای ثانویه رو

معنای ثانویه واقعی بوده

ولی معنای اولیه واقعی نبوده

در واقع مرد داره میگه به من اقتدار بده و به من باور داشته باش تا بگم تو زیباترین دختر هستی...

چون قبل از این میگفته ولی توی دعوا این حرفو گفته...

توی دعوا معمولا محبت رو گرو کشی میکنن

یا لجبازی میکنن

یا عشق رو شرطی میکنن

مثلا مبگن

حالا که بدون اجازه رفتی بیرون پس منم خونه بابات نمیام....

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
امضات....    

🥲❤

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اگه دیرتر بزاری یعنی زشتی://///

با اجازه اسی  خانما قطره گل سرخ با روغن گل سرخ فرق داره؟

بله عزیزم 

روغن گل سرخ معمولا واسه ماساژ استفاده میشه

قطره گل سرخ خوراکی هست 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

گذاشتی بلایک

توی ادبیات میگن بعضی جملات معانی اولیه دارن بعضی جملات معانی ثانویه دارن شما معنای ظاهری رو دید ...

اینا واسه استارتر مصداق نداره 

نه 

ازدواج ربطی به چهره نداره 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره { اتفاقا به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره ، ازدواج طالع و قسمته } 

اگه قسمت نامزدت یه دختر رشت و مثلا چاقو ایتا باشه بهش میرسه یا اگه قسمتش به دهتر زیبا و خوش بر و رو و خوش هیکل باشه بهش میرسه .

شما برای خودت چله های بخت گشا انجام بده {{{ همه ی ( همه ی ) چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }}} 

من در کاربر ( @آلتادین  ) تاپیک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم .

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " = روز نحس شامل روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از به عنوان روز نحس 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس انجام نشه 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه . 

توی ادبیات میگن بعضی جملات معانی اولیه دارن بعضی جملات معانی ثانویه دارن شما معنای ظاهری رو دید ...

اقتدار مرد چه ربطی ب قیافه استارتر داره؟ 

مگه همه بحث و دعواها ک بین زن و مرد اتفاق میفته برا اقتدار مرده؟

مردی ک عاشقته و نمیخاد دلت بشکنه تو عصبانیت بلده خودشو کنترل کنه

بعضی مردا هم با ۴۰ سال سن سواد رابطه ندارن و ربطی ب اقتدار ندارع