2777
2789
عنوان

ازدواج با همسن ، کاپل همسن

326 بازدید | 24 پست

بنظرتون مشکلی پیش میاد؟

اطرافتون دیدین کسایی ک همسن باشن و رابطه خوبی داشته باشن ؟ چه ازدواج چه دوستی

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

خیلی زیاد دیدم خوبه رابطشون

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه مشکلی.

خواهرم ۲۰ سالشه از یکی خوشش اومده همسن همن

همو دوست دارن ولی خب گفتم شاید بخاطر سن کم پسره مشکلی پیش بیاد

من دوستم خودشو قالب کرد ب ی پسر پنج سال کوچیک تر از خودش،چند ماه دیگه عروسی شونه😐انگار واقعا پسره رو چیز خور کردا

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

کاپل یعنی چی؟

کاپِل تلفظشه؟؟؟

دهتر خاله همسرم فقط یک ماه فاصله سنی داشتن.

خواهر شوهر خودمم ۴ ماه

متاسفانع هر دو ناراضی بودن و به جدایی ختم شد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خیلی دعوا و بحث دیدم داشتن  البته همه زوجا دارن  بنظرم نرد بزرگتر بهتره یکم عاقل تره&nbs ...

درسته خودمم همین فکرو میکنم

من دوستم خودشو قالب کرد ب ی پسر پنج سال کوچیک تر از خودش،چند ماه دیگه عروسی شونه😐انگار واقعا پسره ر ...

😂😂 پولداره پسره؟