2777
2789

من پنیک دارم ۲سال پیش اسنترا میخوردم و دیگه نخواستم بخورم و کم کم قطع کردم  بعد از اون دوره تپش قلب میگیرم 

تپش قلبمم تکی هستش گاهی میکوبه به سینه م و استرس میگیرم نوار قلب و اکو هم دادم مشگلی نیست

قرص ویتامین ب میخورم خوب میشم باز یه مدت دوباره شروع میشه

شما هم این طور هستید

سلام میتونم بپرسم از علائمتون چیه یکی از بستگانمون چن وقته حالش خوب نیست میگن شاید پنیک باشه علائم پنیک چیه

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب شدید حس سکته ومرگ تنگی نفس پریشانی لرز

اونم دقیقن همین علائم رو داره پس پانیکه شما چه قرصایی میخورید

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
اونم دقیقن همین علائم رو داره پس پانیکه شما چه قرصایی میخورید

من اسنترا خوردم الان چند سالیه دیگه نمی‌خورم با ورزش و مدیتیشن سعی ‌کردم درمان کنم و کنترل کنم.این بیماری رو فقط باید قبولش کنی و نترسی ازش

من اسنترا خوردم الان چند سالیه دیگه نمی‌خورم با ورزش و مدیتیشن سعی ‌کردم درمان کنم و کنترل کنم. ...

ممنون ازت سلامت باشین همیشه❤🌱

تپش قلبتون هم از استرسه ک ایجاد شده اگه رفتین نوار و اکو دادین و مشکلی نبود از استرسه کنترلش کنین خوب میشین😊