2777
2789
عنوان

علاقه به ارایش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست
ارایشات در چ حده  چ کوچیکش ک بزرگش در چ حد میزنی مثلا چیو چی میزنی متناسب با اون مکانت

رژ گونه ، رژ لب ، سایه ،فرمژه ، ریمل ، کرمپودر ، کانسیلر و کانتور و خط چشم ، ژل ابرو و .... گاهی اوقاتم لنز میزارم. اینا بزرگشه

کوچکشه هم اونقدر فرقی نداره اما چیزایی مثه سایه و لنز و کانسلیر و اینارو نمیزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژ گونه ، رژ لب ، سایه ،فرمژه ، ریمل ، کرمپودر ، کانسیلر و کانتور و خط چشم ، ژل ابرو و .... گاهی اوق ...

اها بنظرم خیلیم خوبه ی هنر البته و اینکه وقتی باعث میشه حس خوبی نسبت ب خودت داشتع باشی عالیه منم عاشق ارایش کردنم 

من ذره ای برام اهمیت نداره بقیه چی میگن با تمام قدرت کار خودمو میکنم ناراحتن مشکل من نیس😂

اره خب منم همینجوریم که دووم اوردم😂

خیلی این اخلاقت خوبه ، واقعا ادم با توجه کردن به حرفای مردم ارامشش بهم میریزه

اسمم تو شناسنامه یه چی دیگس ، اما دوستام و خانوادم نیروانا هم صدام میزنن دو اسمه ام

خیلی اسمت قشنگه🫠💕

خمیازه بکش                                                                     I see her in the back of my mind all the time 
اره خب منم همینجوریم که دووم اوردم😂 خیلی این اخلاقت خوبه ، واقعا ادم با توجه کردن به حرفای مردم ار ...

اخه میدونی کسی تو زندگی من نیست همه مشکل دارن کسی که توان درک نشکلات منو نداره غلط اضافه هم میکنه یه طرفه نظر میده

شاید من با همین ارایش کردن دارم روحیمو حفظ میکنم

یه مقدارم سگ اخلاقم خیلی کم پیش میاد کسی نظر بده درموردم😂

ای خب  الناز باید ببینم عکسای جدیدشو  من لبم برجسته هست  به نظرت با فیلر شکلش هم تغ ...

اره شکلش تغیر میکنه، ژل لب لب و بزرگ میکنه اما فیلر باعث خوش فرم شدن میشه بیشتر

برو با دکتر مشورت کن ، اگه کم هم بزنی خیلی خوبه . اگه هم بهت نیومد زود میره اثرش

امیدورام منم مث شما بشم من چون وسواس دارم تا کارا خونه رو کامل انجام بدم دیگه برا اریش کردن خسته میش ...

ببین مامان منم وسواس شدید داشت ، طوری که چیس و موز و این طور چیزا رو میشست😂

رفت پیش روانشناس ، انقدر که شدید بود بهش قرص دادن ، با اینکه درمانش طول کشید اما خیلی خوب بود. الان انقدد که ارامش داره واقعا حالش بهتر شده خیلی هم بیشتر برای خودش وقت میزاره

روانشناس خیلی خوبه اگه بری

اخه میدونی کسی تو زندگی من نیست همه مشکل دارن کسی که توان درک نشکلات منو نداره غلط اضافه هم میکنه یه ...

اخیی😂

میفهمم چی میگی 

با همین فرمون برو جلو عالیه ، بزار دهنشون بسته بشه