2777
2789

شک ندارم کنکوری هستی

بشین درستو بخون خودت چندوقت دیگه بیای این جملاتو بخونی خندت میگیره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره...خیلی زیاد  مادر نشدی ببینی دلت نمیاد خار به دست بچه ات بره حتی بچه ای که خیلی اذی ...

من باعث شدم مامانم گریه کنه

دلم میخواس میمردم نمی دیدم اینجوری خوردش کردم

شک ندارم کنکوری هستی بشین درستو بخون خودت چندوقت دیگه بیای این جملاتو بخونی خندت میگیره

اره هستم

درصدای کنکور اردیبهشت اومد و دل مامان بابامو شکوندم

هنوزم باورم نمیشه اون درصدا برامنه

نه والا ، اینطوری فکر میکنی ، من دندون درد ورم صورت داشتم داشتم بابام به اون بداخلاقی هی زنگ میزد بیا ببرمت دکتر ، کم مونده بود گریه کن 

تو خیلی مهمی مطمن باش اینکه به روت نمیارن دلیل بر بی ارزشیت نیست 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

این گریه مادر از ناراحت شدن برات بوده ولی مرگ بچه انگار قلب ادم رو اتیش زدن اصلا نه سرد میشه نه خامو ...

انقد ناراحتم دارم گریه میکنم پشت لپ تاپ

نمیدونم چیکار کنم 

گناه دارن مامان بابام حقشون همچین بچه بی عرضه ای نبود

نه والا ، اینطوری فکر میکنی ، من دندون درد ورم صورت داشتم داشتم بابام به اون بداخلاقی هی زنگ میزد بی ...

من اصن خودمو لایق محبتشونم نمی بینم

نمیدونم چرا دارم زندگی میکنم فایدم چیه