2777
2789
عنوان

مامانای خوشگل یه لحظه لطفا

86 بازدید | 7 پست

نی نی من ده روز دیگه سه ماهه میشه روزا خوابش خیلی سبکه وزیاد شیر میخوره ولی شبا زیاد بیدار نمیشه شیر بخوره بعضی وقتا تا شش ساعت میخوابه وشیر نمیخوره منم که انقدر خسته میشم بیدار نمیشم شیرش بدم به نظرتون مشکلی پیش میاد براش ؟

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا

نه عیبی نداره. اون اگه بدنش نیاز داشته باشه خودش بیدار میشه. حتما نداره که نمیشه

دکتر به من گفت هیچوقت بچه رو واسه شیر بیدار نکن بزا خودش بخواد

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عیبی نداره. اون اگه بدنش نیاز داشته باشه خودش بیدار میشه. حتما نداره که نمیشه دکتر به من گفت هیچ ...

دیگه بع شش ساعت خودش بیدار میشه

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا

یادمه دکترِ بردار زادم به خانمِ داداشم میگفت تا 4 ماهگی حواست خیلی باید به شیر خوردنِ بچه باشه میگفت شبها باید بیخیالِ خواب بشی وقتی میبینی بیدار نمیشه برای شیر شاید قندش افتاده و نمیتونه گریه کنه پس حتما 2 ساعت یکبار توی خواب بهش شیر بده

متخصص اطفال بودن ایشون

حالا منم به همین خاطر دخترم انشالله بسلامتی دنیا آمد تا 4 ماهگی شبها اگر خودش بیدار نشد حتما 2 ساعت یکبار یا بیدارش میکنم یا توی خواب بهش شیر میدم

.Pain🔥you made me a believer