2777
2789
عنوان

دیگه باید قید بچه داشتن رو بزنم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 53 پست
نه مزشکم گفت مشکلی نداری و نیاز نیس  ولی این خارج رحمی خیلی برام عجیبه شاید کورتاژش باعثش بود ...

خاله من سقط ۹ هفته داشت خونش غلیظ میشد تو بارداری متوجه نشده بود که ایست قلبی کرد دفعه بعد با اناکسا موند بچه 

خارج رحمی مربوط به مشکلات لوله هاست عزیزم بعدش یه عکس رنگی بده شاید لوله هات چسبندگی پیدا کرده با عفونتی داخلشه ربطی به کورتاژ نداره خودم لوله هام چسبندگی داشت با هیسترو و عکس رنگی یکم باز شد تا تونستم باردار شم  ایشالا این مشکلت حل شد دفعه بعدی حتما تا باردار شدی باید امپول بزنی و اسپرین و شیاف مصرف کنی یادت باشه

نه عزیزم باورکن هر چیزی در زمان خودش اتفاق میافته و از عهده ما خارجه 

ولی برای من فرصتی نمونده خیلی دیره دیگه

من همیشه فکر میکردم ۳۳سالگی باردار میشم و تمام

۳۳ سالگی باردار شدم ولی نموند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه الان دوره زمونه فرق کرده همه گرفتارکارخودشونن بعدم همه عاشق پسرمنن برادرمم همزمان خدابهش یه پسر ...

میترسم دعوا بشه مشکلی پیش بیاد به بچه بگن 

شما به همه گفتید موضوع فرزند خوندگی رو؟

شاید خانواده شما آدمای با فرهنگی هستن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
خاله من سقط ۹ هفته داشت خونش غلیظ میشد تو بارداری متوجه نشده بود که ایست قلبی کرد دفعه بعد با اناکسا ...

بله من ازمایشات ایمنی انعقادی سی دی مارکرها رو بعلاوه ازمایشات هورمونی و روتین و تیرویید و...‌ دادم و مشکلی وجود نداشت واسه همین انوکسا و اسپرین دریافت نکردم. سونو هم که تا دلت بخواد فقط عکس رنگی ندادم 

ولی،شنیدم یکی از علل خارج رحمی کورتاژه. من تاپیک همه چیز راجب حاملگی خارج رحمی رو همشو خوندم، اونجا کسانی بودن که لوله هاشون تو عکس رنگی سالم بود ولی بازم خارج رحمی شده بودن و علتش معلوم نبود.

میدونی گاهی خدا نمیخواد و گاهی هم‌میخواد که رنج بکشی.

اما من دیگه توان ندارم

بله من ازمایشات ایمنی انعقادی سی دی مارکرها رو بعلاوه ازمایشات هورمونی و روتین و تیرویید و...‌ دادم ...

خارج رحمی تصادفی ممکنه باشه  و دیگه تکرار نشه 

نا امید نشو چون دفعه پیش بارداری تا ۹ هفته داشتی پس میتونی باردار شی از من میشنوی حتما عکس رنگی بده خودم تو عکس رنگی متوجه پلیپ و چسبندگیهام شدم 

متاسفانه مشکل انعقادی خودشو نشون نمیده تا باردار نشدی 

حتما دفعه بعد امپول بزن ضرر نداره بجاش خیالت راحت میشه 

چون تا الان باردار میشی مشخصه ذخیرت هنوز خوبه پیگیر باش 

بعدش دوباره باردار شو ایشالا دیگگه اینجوری نمیشه

عزیزدلم الهی که یه نی نی ناز و سالم نصیبت بشه😍

دیگه حوصله ندارم حتی برای اقدام😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم ۳۷ سالمه،منم ناامیدم.من و همسرم میخوایم بچه به فرزندی بیاریم،مادر شوهرم نمیذاره.بمیره میرم بچه ب ...

عزیزمم امیدوارم خدا بهت قدرت و نیرو بده که یه طفل معصوم رو به سرپرستی بگیری😍 

سه ماه ک از سقطتت گذشت برو تحت نظر باردار شو.حاملگی خارج رحمی داشتم حاملگی پوچ داشتم ی جنین هشت ماهه به خاطر ایست قلبی و ی جنین هشت ماهه به خاطر آسیت و آب آوردن ریه از دست دادم.خدا رو هزار مرتبه شکر شکر شکر الان پسر بزرگم ۱۷ کوچیکم ۱۲ سالشه.ناامیدی کار شیطانه گلم 

خدایا بازم شکرت و الهی ک دامن شما هم سبز بشه همش ۳۶ سالته حتما با پیگیری میتونی بارداری سالم داشته باشی

دیگه الان دوره زمونه فرق کرده همه گرفتارکارخودشونن بعدم همه عاشق پسرمنن برادرمم همزمان خدابهش یه پسر ...

چند وقتش بود پسرتون که به سرپرستی گرفیتنش؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
سه ماه ک از سقطتت گذشت برو تحت نظر باردار شو.حاملگی خارج رحمی داشتم حاملگی پوچ داشتم ی جنین هشت ماهه ...

عزیزممم، جانم😍 چقد خوشحالم که الان یه مامان دو بچه خوشگلی😍😍

روحم تازه شد💗

درکت می کنم مثل من نه حوصله اقدام دارم نه حوصله راه افتادن از این مطب به اون مطب

همون دکتر رفتن و دارو خوردن برای من عذابه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️