2777
2789
عنوان

دیگه باید قید بچه داشتن رو بزنم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 53 پست
خیلی باید به نظرم بزرگ منش باشی بتونی هنچین کاری کنی، شوخی نیست.

عزیزم به نظر من شما باید با روش کمک باروری مث ای وی اف باردار بشین، مث شما داریم دکتر بهش اجازه بارداری طبیعی نداده چون ممکنه دوباره خارج رحمی بشه

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من شما باید با روش کمک باروری مث ای وی اف باردار بشین، مث شما داریم دکتر بهش اجازه بارد ...

بله احتمال خارج رحمی زیاده الان

ولی من اینجوری نمیخوام باردار شم اونم با این همه هزینه که احتمال موفقیتش خیلی پایینه.

عزیزم رابطتون چجوریه؟ میدونه فرزندخونده شماست؟ فرزند دیکه ای هم دارین؟ منم میخوام یه پسر به سرپرستی ...

نه عزیزم نمیدونه بسیاربچه بامحبتیه واقعا مگه مادربودن به زاییدنه؟اون پسرمنه وبه دلایلی توسط خانم دیگه ای به دنیااومده روابطمون عالی هست باباش که میگه این بچه روخدا اینجوری بهمون داده روچشمامون بزرگش میکنیم البته اکثرا بچه هایی که توشرایط بد دنیامیان بیش فعالن باید تحمل کنی ما ده سال معالجه کردیم وهمین یه پسرروداریم

بله احتمال خارج رحمی زیاده الان ولی من اینجوری نمیخوام باردار شم اونم با این همه هزینه که احتمال مو ...

حق داری مردد باشی... ولی چاره چیه آدم مجبوره همه تلاششو بکنه فقط میخواستم بگم ناامید نباش 

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
فرزندخونده بیارباورکن عالیه منم بعدده سال اینکاروکردم الان پسرم ۱۲سالشه

حرف های بقیه چی ؟

ممکنه یه روزی به بچه بگن؟!

چطوری مدیریت کردید

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
حق داری مردد باشی... ولی چاره چیه آدم مجبوره همه تلاششو بکنه فقط میخواستم بگم ناامید نباش 

مرسی واقعااا ازت

البته کاملا ناامیدم ولی،شاید باید جای دست و پا زدن بپذیرم  

نه عزیزم نمیدونه بسیاربچه بامحبتیه واقعا مگه مادربودن به زاییدنه؟اون پسرمنه وبه دلایلی توسط خانم دیگ ...

من میترسم چون یه فرزند دارم میترسم‌نتونم مثل پسر خودم بهش محبت کنم و چون میخوام پسر بزرگ‌قبول کنم مثلا ۶ساله قطعا میدونه فرزند خونده هست . 

حرف های بقیه چی ؟ ممکنه یه روزی به بچه بگن؟! چطوری مدیریت کردید

دیگه الان دوره زمونه فرق کرده همه گرفتارکارخودشونن بعدم همه عاشق پسرمنن برادرمم همزمان خدابهش یه پسرداد خودش بچه منودوست داره بعدم درآینده بفهمه مشکلی نیست حق داره بدونه ولی بعداز۱۸سالگی

فامیل ما هم ۹ماهه بود عروسی برادرشوهرش بود بلند شد کمک کردن و.. بچه تو ماه ۹ بود چند روز دیگه زایمانش بود.. ولی به خاطر کار سنگین کردن این خانم سقط شد.. مثلا اومد کمک کنه بچه اش؟رو کشت..البته عمر دست خداست و خواست خدا هم این بوده..

شدید افسرده شد.. نذر کرد و سپرد به خدا.. یکی دو ماه از سقط نگذشته بود که باردار میشه و نمیفهمه.. خونریزی لانه گزینی هم کرده بوده و فکر کرده از عوارض سقط هست.. ماه سوم بعد سقط میبینه پری نمیشه و فکر میکنه به خاطر اون ماجراست.. بعد میبینه تهوع داره و.. ازمایش میده میبینه بارداره.. دکتر میگه ۹ماه بارداری داشتی بدنت امادگی شو نداره و .. میگه اگر میخوای امپول بدم و.. شوهرش نذاشته.. خیلی استرس داشت که اینم به مشکل نخوره.. ولی خداروشکر دنیا اومد و الان کلاس سوم..

برادرخودمم خانومش باردار بود دکترا گفتن بچه عقب مونده است... نذر نموند که کردیم.. پول نموند که تو راه ازمایشگا ه ها خرج کرد.. دکتر گفت میتونید سقط کنید.. سقط نکردن.. الان دنیا اومده شکر خدا صحیح و سالم

یه مدت به خودت استراحت بده..

خوب که شدی.. روز اول محرم هم خودت هم شوهرت روزه بگیرید حالا امسال نشد سال دیگه.. روز اول محرم.. بعد افطار کنید و اقدام کنید و از خدا بخواید اگر صلاح هست بهتون بچه بده بعد هر سال مناسب با توانتون اگر دوست داشتید تو محرم نذر بدید یا یه کار خیر به خاطر امام حسین بکنید..دکترها با چیزهایی که امکانش هست حرف میزنن.. خدا ، خدای غیرممکن هاست.. خدا با چیزهایی که امکانش نیست جواب میده..

به زور از خدا نخواه.. بسپار به خودش اگر صلاح میدونه بده

بعدم اگر داد درست تربیتش کنید و مثل نسل امروز که اصلا نمیدونن خدا چی هست و به زمین و زمان کافر هستن اون سبکی بزرگش نکنید تا خدا براتون حفظش کنه..

پسرعموی من با هزار نذر از خدا به دنیا اومد..ولی مادرش هیچ زحمتی به خودش نداد برای تربیت درست این بچه.. اخرم شد یه اراذل و تو دعوا فوت کرد..

به زور از خدا نخواه.. بسپار به خودش.. اگر هم بهت داد تو تربیت درستش تلاش کن و کاری کن یه فرزند بهشتی بشه و خدا اونو برات ببخشه و پیری شو ببینی..

فامیل ما هم ۹ماهه بود عروسی برادرشوهرش بود بلند شد کمک کردن و.. بچه تو ماه ۹ بود چند روز دیگه زایمانش بود.. ولی به خاطر کار سنگین کردن این خانم سقط شد.. مثلا اومد کمک کنه بچه اش؟رو کشت..البته عمر دست خداست و خواست خدا هم این بوده..

شدید افسرده شد.. نذر کرد و سپرد به خدا.. یکی دو ماه از سقط نگذشته بود که باردار میشه و نمیفهمه.. خونریزی لانه گزینی هم کرده بوده و فکر کرده از عوارض سقط هست.. ماه سوم بعد سقط میبینه پری نمیشه و فکر میکنه به خاطر اون ماجراست.. بعد میبینه تهوع داره و.. ازمایش میده میبینه بارداره.. دکتر میگه ۹ماه بارداری داشتی بدنت امادگی شو نداره و .. میگه اگر میخوای امپول بدم و.. شوهرش نذاشته.. خیلی استرس داشت که اینم به مشکل نخوره.. ولی خداروشکر دنیا اومد و الان کلاس سوم..

برادرخودمم خانومش باردار بود دکترا گفتن بچه عقب مونده است... نذر نموند که کردیم.. پول نموند که تو راه ازمایشگا ه ها خرج کرد.. دکتر گفت میتونید سقط کنید.. سقط نکردن.. الان دنیا اومده شکر خدا صحیح و سالم

یه مدت به خودت استراحت بده..

خوب که شدی.. روز اول محرم هم خودت هم شوهرت روزه بگیرید حالا امسال نشد سال دیگه.. روز اول محرم.. بعد افطار کنید و اقدام کنید و از خدا بخواید اگر صلاح هست بهتون بچه بده بعد هر سال مناسب با توانتون اگر دوست داشتید تو محرم نذر بدید یا یه کار خیر به خاطر امام حسین بکنید..دکترها با چیزهایی که امکانش هست حرف میزنن.. خدا ، خدای غیرممکن هاست.. خدا با چیزهایی که امکانش نیست جواب میده..

به زور از خدا نخواه.. بسپار به خودش اگر صلاح میدونه بده

بعدم اگر داد درست تربیتش کنید و مثل نسل امروز که اصلا نمیدونن خدا چی هست و به زمین و زمان کافر هستن اون سبکی بزرگش نکنید تا خدا براتون حفظش کنه..

پسرعموی من با هزار نذر از خدا به دنیا اومد..ولی مادرش هیچ زحمتی به خودش نداد برای تربیت درست این بچه.. اخرم شد یه اراذل و تو دعوا فوت کرد..

به زور از خدا نخواه.. بسپار به خودش.. اگر هم بهت داد تو تربیت درستش تلاش کن و کاری کن یه فرزند بهشتی بشه و خدا اونو برات ببخشه و پیری شو ببینی..

من میترسم چون یه فرزند دارم میترسم‌نتونم مثل پسر خودم بهش محبت کنم و چون میخوام پسر بزرگ‌قبول کنم مث ...

اتفاقا ازاول بدونه خیلی بهتره کارتون عالیه امیدوارم خیروبرکت خداباهاتون باشه