2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبیکا کاملا رصد میشه و حریم خصوصی توش نیس

اینو میدونم عزیزم میخام بدونم تو ترکیه هم مثلا فعاله اخه یه نفر میگه من ترکیه ام الان دیدم روبیکاش انلاینه تعجب کردم

خب اگه میدونستم ک نمیپرسم چون کاملا داخلیه سوال کردم

اره میشه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
خب اگه میدونستم ک نمیپرسم چون کاملا داخلیه سوال کردم

ببین نرم افزار بصورت محیطی طراحی نمیشه

چیزی تحت عنوان داخلی نداریم

اینکه مثلا کسی روبیکا رو خارج ایران استفاده نمیکنه به دلیل اینه که نرم افزار تاپی نیست و امتیازی نداره برای کسی. 

واتساپ و تلگرام هم همین روال هستن. هر کدوم ممکنه در یک منطقه جغرافیایی اقبال بیشتر داشته باشن

البته اینم بگم مثلا ممکنه یه کشور رو بستر اینترنت داخلی خودش آی پی یک نرم افزار رو ببنده. اما اون میشه فیلتر. مثل ایسنتا در ایران. اونم باعث نمیشه نرم افزار تو اون کشور کار نکنه. فقط اختلال در کارکردش ایجاد میشه