2777
2789

ماهایی ک تو یه خونواده پر از دعوا و سطح پایین بزرگ شدیم با وضع مالی متوسط به پایین 

ماهایی ک پدر و مادرمون به هم دیگه فحش میدن 

ماهایی  که توی بچگی کتک خوردیم از پدر یا مادر یا برادر خواهر بزرگتر 

ماهایی ک ۷سالمون بیشتر نبود میرفتیم خانوادگی سر زمین بذر میکاشیم 

مایی ک محبتی از پدر و مادر مخصوصااا پدر ( برا منی که دخترم ) دریافت نکردیم و پر از عقده شدیم 

ماهایی که حسرت خیلی چیزا خوراکی ها لباس ها موند رو دلمون بخاطر خساست پدر  و هزارااااان مثال دیگه 

چجوری میشه برابر باشیم با کسایی که توی یه خانواده خوب و باسواد و درآمد خوب و عالی برابر باشیم 

بجه هایی ک رابطه فوق صمیمی و عالی با پدرشون دارن 

یا مامان های پایه  ای دارن 

از شون همیشه حمایت میشه حسرت چیزی ب دلشون نیست 

آخه ماها بعدا ازدواج کنیم هم خوب نمیشیم ک بعضی چیزا خوب نمیشه جاش همیشه توی قلب میمونه 

با بهترین پس دنیا هم ازدواج کنم باز محبت پدر ی چیز دیگه س 

حرفا و فحشای که از بابا و مامانم شنیدم رو کدوم اتفاقی میتونه از ذهنم خارج کنه 

عقده هام و تحقیر شدن هامو کی میتونه از بین ببره 

عزیزم همه آدما یکسری مشکلات تو زندگیشون دارن هر کسی ی مدل 

دیک وقتی ب سنی میرسیم ک متوجه این عقده ها میشیم درمانش دست خودمونه و نمی‌تونیم بگیم چون بچگی عقده داشتم حالا ک سی سالمه هرکار میکنم بخاطر اون عقده هاست

شما میتونی بری پیش روانشناس و مشکلات روحیتو حل کنی

یه کاربری هستن تقریبا شرایط زندگی شون اینجوری بوده 

الان با ی پسر خوب ازدواج کردن درآمد خوب دارن ولیی همیشه ی غمی دارن نمیتونن لذت ببرن 

حالا باز ایشون شغل شکن خیلی خوبه پول دارن 

ماهایی ک حتی اینم نمیتونیم داشته باشیمباید چیکار کنیمممم 

تگ شون نمیکنممممم شاید راضی نباشن .

احساس میکنم منم در آینده همچنان نتونم لذت ببرم از زندگیمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور برای این روزاست دیگه

هممون خلا هایی داریم فقط انواعش فرق داره

مثلا من وقتی ۷ سالم بود و خواهرم ۴؛ پدرم ترکمون کرد

اخرین بار ۱۴ سالگیم دیدمش؛ از ایران رفت. الان ۲۰ ساله ندیدمش و اصلا نمیدونم مرده یا زنده ست

ولی خداروشکر خدا یه مرد خوب سرراهم گذاشت

الان فکر میکنی که خیلی سخته فراموش کنی؛ ولی حقیقتش ایته درگیر کار و دوستات و شوهرت و زندگیت بشی فراموشت میشه

از روانشناس هم کمک بگیر

معلومه ک میشن شما مشاوره گرفتی؟؟اگع خوب نبوده مشاورتو عوض کن 

مشاور درسته تخصص داره و کلی راه حل میده ولی نمیتونه معجزه کنه ی همسایه داشتیم فقیر و دعوایی و شدیدا بددهن ، 24ساعت دعوا میکردن 2تا دخترشون خودکشی کردن چندتاازهمسایه هادلشون سوخت بهشون پول مشاوردادن بالای 7,8تا مشاور رفتن فایده نداشت چون حسرتاشون به دلشون مونده بود محبتی ندیدن تو فضای پرتنش بزرگ شدن آبروشون تودروهمسایه ومحل رفته بودخجالت میکشیدن نتونستن ی کلاس برن درس بخونن چیزی بخرن جایی برن ، بعضیا شرایطشون به حدی سخته که مشاور هم هیچ کاری ازدستش برنمیاد

اولین جرعه از لیوانِ علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید ،  اما در تهِ لیوان خدا منتظر شماست...ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی )
مشاور درسته تخصص داره و کلی راه حل میده ولی نمیتونه معجزه کنه ی همسایه داشتیم فقیر و دعوایی و شدیدا ...

بله درسته متوحهم اما واقعا این که بشینیم بگیم بچکیمون فلان بوده پس الان بخاطر همون اینجوری شدیم درست نیست واقعا 

از رو شکم سیری حرف نمبزنما من هم مشکلات زیادی داشتم ک شاید همه نتونن تحمل کنن ک هنوز هم ادامه داره اما بالاخره خودمونم از ی جایی باید واسه درست کردن اوضاع تلاش کنیم