2777
2789
عنوان

وای بچه ها یه غلطی کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
نمیدونم وقتیداوناگفتن قبلش شیاف بزار ،لابد واژن منظورشونه ک موقع عکس احساس درد نکنی ،  چقد قبل ...

آخه آدم سرش درد کنه قرصو میخوره ک سردردش خوب بشه نمیره رو سرش که😂اینم میگن شیاف بزن ک مسکن تو بدنت باشه حالا نباید بری بزاری همونجا که 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه آدم سرش درد کنه قرصو میخوره ک سردردش خوب بشه نمیره رو سرش که😂اینم میگن شیاف بزن ک مسکن تو بدنت ...

چمیدونم والا گفتم لابد درست گذاسته🥴😁

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

آخه آدم سرش درد کنه قرصو میخوره ک سردردش خوب بشه نمیره رو سرش که😂اینم میگن شیاف بزن ک مسکن تو بدنت ...

😂😂😂😂اولین بارم بود استفاده میکردم اخه تاحالا شیاف مقعدی نزاشته بودم

باردار نیستم

خب پس نترس چیزی نیست.فکردم بارداری گفتم یوقت واسه جنین بد نباشه وگرنه چیزی نیس الکی حساس نشو اونجا هزارتا چیز می‌ره توش چیزی نمیشه با ی قرص دیگه از عفونت ک بدتر نیست یا آب استخر ک می‌ره داخلش .ی شیافه دیگه

چمیدونم والا گفتم لابد درست گذاسته🥴😁

😂😂😂😂آخه شیاف واژینالم داریم حالا یهو میبینی درست گذاشته ما بلد نیستیم باید از دکتر بپرسه ولی تا اونجا ک من می‌دونم دیکلوفناک مقعدیه روشم نوشته نشنیدم کسی واژینال استفاده کنه

😂😂😂😂اولین بارم بود استفاده میکردم اخه تاحالا شیاف مقعدی نزاشته بودم

بخدا اگه نگی رفت بالا یا ریخت بیرون میرم یدور میزارم ببینم می‌ره بالا یانه خیلی بد رفته رو مهم سوال شده برام😂😂😂😅🤣🤣