2777
2789
عنوان

دختر عموم کل فامیل رو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 10096 بازدید | 123 پست
نمیگفتی هم مشخص بود خانوادتون مرد سالاره و هیچ جای احترامی برای زن وجود نداره، این زمینه ساز ایجاد ح ...

میدونم خودم، من شوهرم هر چی بگه داداشام و پدرم پشتش هستن حرف من ارزش نداره شوهرم تا بخای وضع مالیش خوبه ولی چه فایده فقط تعصبه انگار فقط اینا زن دارن و کل دنیا میخاد بهشون تعرض کنه

کاربری دست دو نفره

واقعا برای پدرو مادر دختر عموت متاسفم که تو فامیل آبروشو بردن هر چی باشه بچشونه نباید تو فامیل جوری رفتار میکردن که پسر عموت جوری رفتار کنه که من دارم لطف میکنم دخترتونو میگیرم 

اونا هم عوض اینکه بزنن تو دهن پسر عمو که از آب گل آلود ماهی میگیره میگن بیا هفته دیگه ببرش

مگه اون دختر چند سالشه گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرعموت شعور داشت این دخترو ول میکرد میرفت دنبال علاقه اش نه که تازه گواهی هم بخواد و مطمئن باشه این ...

حالا خدانکنه دختره بکارت هم نداشته باشه، اعدامش میکنن قطعا

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
یعنی ببین تف به خانواده عموت رسما دختره رو پرت کردن بیرون  تازه مردک اشغال گواهی هم میخاد 🤣🤣 ...

چطور يه پدر و مادر اجازه ميدن دخترشون اينقدر خار و خفيف بشه ؟ از همون اول بايذ به پسر عموي خبرچين ميتوپيدن كه به تو چه؟ تو چيكاره اي زاغ سياه بچه ي مارو كه يه خانم ٢٣ ساله عاقل و بالغه چوب ميزني ... به جاش سر كج كردن بيا تروخدا دختر مارو عقد كن برگه هم ميگيريم برات

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

هر روز با یکیه، نه دوست پسرش نمیاد بگیردش ! 

از کجا میدونی ؟ یا دختر‌عموت انقد بهت اعتماد داره که میاد باهات حرف میزنه یا داری کتابو‌از جلدش قضاوت میکنی 

دلم برای دختر عموت سوخت بیچاره از الان بخاطر رفتار خواستگارش باید توهین و تحقیر تحمل کنه چقد پسر عموت بیشرفه از اوناس که میگه دیگی که برا من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه چقدر حقیره که اینجوری دنبال به دست آوردن کسیه که دوستش نداره 

از ته قلبم امیدوارم همه چی همونجوری بشه که دختر عموت میخواد 

خداروشکر یه دختر عمو بیشتر ندارم اونم سالی یه بارم باهاش حرف نمیزنم 

واقعا برای پدرو مادر دختر عموت متاسفم که تو فامیل آبروشو بردن هر چی باشه بچشونه نباید تو فامیل جوری ...

۲۳ سالشه الان که نشون کردن پسر عموم خودش میبرتش واسه امتحان و دانشگاه نمیذاره جم بخوره شده عین من

کاربری دست دو نفره

میدونم خودم، من شوهرم هر چی بگه داداشام و پدرم پشتش هستن حرف من ارزش نداره شوهرم تا بخای وضع مالیش خ ...

کم کم سرکشی کن جوابشونو بده، چن مدت بعد جرات ندارن محدودت کنن تو سرت بزنن

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
چطور يه پدر و مادر اجازه ميدن دخترشون اينقدر خار و خفيف بشه ؟ از همون اول بايذ به پسر عموي خبرچين مي ...

یعنی سره صبی از اعصاب خوردی این تاپیک تا شب بی حالم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

سرصبحی باتمام وجودم از خدامیخوام به یسری آدم ها طایفه ها قومیت ها دختر نده هرگز،فقط بزان ۶تا ۶تا پسر ...

نه والا اونوقت این پسرای تخم طلا میرن دخترای مردمو‌بدبخت میکنن همون بچه دار نشن بهتره چون در هر صورت تفکرشون عوض نمیشه