2777
2789
حتما خیلی علاقمند ب خالی شدن حساب خود هستید حساب بانکی من ک خالی شدشماهادیگ این راه را نرید

داداش خواهشا شایعه درست نکن....

اگرم باشه از خود تلگرام نیست...این بازی میلیون ها کاربر سر تا سر دنیا داره چرا باید بیاد تو یکیو بانکتو خالی کنه اونم وقتی صاحبش خارجیه؟؟     

جدا از این مسئله اگه یک درصدم باشه لابد رفتی از یک فرد عادی یا قصد فروششو داشتی یا خرید...

در هر صورت اگه چیزی بود از میلیون ها کاربر یک نفرش اعلام میکردن

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰۰ تا پروفیت دیشب همه سکه هامو خرج کردم

خوبه...

سعی کنید میون سکه هاتون و پروفیت هاتون تعادل برقرار کنید...

درسته صاحب ارز گفته که درآمد و ایر درآپ هاش بر اساس پروفیته ولی میگن احتمال داره نظرش عوض بشه....

پس هردورو داشته باشید و تعادل داشته باشید...

بهترین چیز اینه که وقتی پروفیت هاتون تا حدود 500 تا رسید چندان خریدی توی بخش Mine انجام ندید تا به قدر کافی زیاد بشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
داداش خواهشا شایعه درست نکن.... اگرم باشه از خود تلگرام نیست...این بازی میلیون ها کاربر سر تا سر دن ...

شما اطلاع داری برای فروشش از چه طریق باید اقدام کنیم؟ به آگهی های دیوار که بعید میدونم اعتباری باشه

چجوری حسابتون رو خالی کردن؟

اومد درزد گفت آقا اجازه هست پول بردارم گفتم نه ولی اون برداشت.من گفتنی راگفتم حال خود دانی باورت بشه یانشه همیشه برای فراراز پاسخگویی باید یک تبصره وماده ای باشه

خوبه... سعی کنید میون سکه هاتون و پروفیت هاتون تعادل برقرار کنید... درسته صاحب ارز گفته که درآمد و ...

من دیر شروع کردم برا همینم خیلی عقبم از بازی الان فقط ۳۰۰ پروفیته میگن تا ۹ روز دیگه بازی تمومه

شما اطلاع داری برای فروشش از چه طریق باید اقدام کنیم؟ به آگهی های دیوار که بعید میدونم اعتباری باشه

نه نه نهههه خانم عزیز اینکارارو نکنیدا...

ببینید این بازیا از چندین سال پیش بودن...فقط الان زیادی روی اسم و زبون افتادن...

من ارز دیجیتال کار کردم و ترید و ماین هردوشو کردم...ترید رو توی زمینه ی اسپات خوب بلدم و ماین رو کم و بیش بصورت ابری و از طریق سرور مجازی انجام دادم...

میدونید حقیقتا این بازیا بیشتر به هدف بالا اومدن اون ارز هست...

حقیقتا سود بهتون میده Airdrop بهتون میده ولی کسی میتونه از این بازی سود کنه که ترید و فروششو خوب بلد باشه...

با این سیاست یک جورایی مردم به زمینه های ترید و بازار ارز دیجیتال و یا حتی بالا رفتن آمار اعضا تلگرام سبب شده....

برای اینکه این Airdrop هارو بفروشید اول باید به کیف پول Ton که یک صرافی خارجی و زیر نظر تلگرام هست وصلش کنید و وقتی هــمـسـتـر یا ارز مورد نظر لیست شد و زمان فروشش شد میزان سودی که تعیین شده رو وقتی حساب شد و وارد کیف پولی که به این بازی وصل کردید توی بخش Airdrop

میتونید میزان برداشتیتون که وارد حسابتون شده رو به یک صرافی وصل کنید و اون میزان پولو به یک صرافی معتبر مثل بینگ ایکس...نوبیتکس بیت پین(این دوتا آخری ایرانی هستن)

بفرستید و پول بدست اومده رو به حسابتون بفرستید...

یادتون باشه به هیچ وجه گول آگهی های دیوار و اینستاگرامی رو نخورید وفقط از طریق صرافی باید اقدام بشه اونم توی زمان خودش

اومد درزد گفت آقا اجازه هست پول بردارم گفتم نه ولی اون برداشت.من گفتنی راگفتم حال خود دانی باورت بشه ...

والا آقا دزده حسابای منو ببینه دلش میسوزه میگه بزار یکمم به این پول بدم 😂

من دیر شروع کردم برا همینم خیلی عقبم از بازی الان فقط ۳۰۰ پروفیته میگن تا ۹ روز دیگه بازی تمومه

نگران نباشید فرصت هست فقط باید درست و متعادل عمل کنید...

من پروفیتم 571.04 هست و سکه های فعلیم 28 میلیون هست....

چیزی نیست منم شروع کردم ولی همشو یه جا خرج نکردم و کمی صبوری کردم

میشه ایدی تلگرام شمارو داشته باشم برای فروشش به کمکتون نیاز دارم

شرمنده ام ازتون میدونم برام دردسر درست میشه اینجا برام حرف در میارن     

اکانت فعلیمم دوست دارم...

پیشنهاد میکنم یک سرچ کنید توی اینترنت آموزشاش زیادن خیالتون راحت

دشمنت شرمنده باشه بهرحال ممنون

خواهش میکنم موفق باشید دوست عزیز