2777
2789
عنوان

چرا

135 بازدید | 33 پست

سلام

یه پسره هست مغازه داره مغازش دقیقا تومسیرمنه بعدمیدونه متاهلماچون صدبارهمسرموکنارم دید بعدهرسری زل میزنه بهم منم سرهمین اکثراازاون ورخیابون میرم تانبینمش هولو بعدیباربادوستم داشتیم میومدیم گفتم بیاازاون طرف بریم گفت چراقضیه روبهش گفتم گفت نبابابیابریم ببینم رفتیم بعددوستم پرروه ردشدیم بعدمیگه یویوواقعاادم هولیه اون زل زده بودبه تومن هرچقدربااخم زل زدم بهش بیخیال نمیشدبچه پرروبعدبرگشت پشت سرمونونگاه نکرددیدنه طرف تاماازدیدخارج بشیم زل زده به من بعد من سرهمین همیشه اراون طرف خیابون میرم نبینمش یروزعجله داشتم بدوبدومیرفتم باسرعت اومدازبغل دستم ردشدیه چیزی گفت متوجه نشدم بعدهربارم بیرون کنارهمسرم میبینتم زل میزنه فوش میده سردرنمیارم چراابنکارومیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ری اکشن نشون نده، خسته میشه، تو از همون ور خیابون برو، نگاش نکن تا لااقل متوجه بشه آمارشو نمی گیری

نبابابیشرفه من نه ازاین پلنگام نه رفتارم جوریه که اماربدما اولاکه فهمیدم زل میزنه بهم بااخم ردمیشدم یاجای دیگه ای ونگاه میکردم بعدم کلامسیرومیرم اونطرف خیابون ولی نمیدونم چرااین رفتارداره 

خب آره اینم هست همسرت از موضوع خبر داره ؟

اره بهش گفتم گفت چی بگم بهش نمی تونم دعوا کنم که نصف اون خیابون مغازه های اوناس من تنهام اوناهمگی میان بعدشم محل زندگیمونه هم محلیابفهمن زشته

تازمانی ک هیچی نگی پروترهم میشه باید ب هنسرت بگی ک زیرزیرکی کتکی چیزی

بهش گفتم گفت چی بگم بهش نمی تونم دعوا کنم که نصف اون خیابون مغازه های اوناس من تنهام اوناهمگی میان بعدشم محل زندگیمونه هم محلیابفهمن زشته