2777
2789
عنوان

امشب بچه مو آوردم بیمارستان

472 بازدید | 21 پست

تو راه بودیم

بهش شیر دادم ۳ساعت با شهرمون فاصله داریم

آروغ زد گرفت خوابید گذاشتم تو کریر...هوا تو جاده خوب بود باد می اومد 

حتی من رو کریر یه پارچه انداختم باد نره تو گوش و دماغش آخه ۲ ماهه است.

حتی چک کردم گرمش نشه

تا رسیدیم خونه بابام

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

پیاده شدیم 

اوردین تو خونه 

خیس کرده بود عوضش کردیم

یهو شروع کرد گریه کردن 

ولی انگار نفسش بالا نمی اومد

همممممممه چیش خوب بوده تا الان

نمیدونم چش شده بود

زنگ زدیم ۱۱۵ 

آوردنش بیمارستان

به نظرتون مغزش آسیب ندیده؟کسی از اطرافیانتون بوده اینطوری باشه و سالم باشه بچه 

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده شدیم  اوردین تو خونه  خیس کرده بود عوضش کردیم یهو شروع کرد گریه کردن  ولی ا ...

دوماهه بهتر تو بغل خودتون باشه تو ماشین با این وضع جاده ها 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
یعنی نفسش نمیومد 

اره خیلی به سختی انگار سر دلش یه چیزی بند بود 

خواهرم از زمانی که دنیا اومد تا دو سه سالگی اکثر وقتایی که گریه میکرد نفس میرفت بنفش میشد ولی نشکلی براش پیش نیومد. فکر کنم به این نوع گریه ریسه رفتن میگن

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

کریر رو گذاشتم صندلی عقب 

جوری گذاشتم که تکون. نخوره ...خودمم همیشه کنارمش

هزار باردرود ب شرفت با این امضات👌😘

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

شاید بد ماشینه 

من بچه هام بد ماشینن تو ماشین خیلی بالا میوردن اوایل ک تازه دنیا اومده بودن 

بخصوص وقتی شیر میخوردن افتضاح میشد همیشه باید لباس اضافه میذاشتم تو ماشین 

انشالا ک چیزی نیست بلا دوره

خواهرم از زمانی که دنیا اومد تا دو سه سالگی اکثر وقتایی که گریه میکرد نفس میرفت بنفش میشد ولی نشکلی ...

تو رو خدا سالم سالمه؟

این بعد اینکه نفسش بالا اومد کلییییییی جیش کرد ...آخه دو سه روزه جیش نکرده بود ...جیش ۲

شاید بد ماشینه  من بچه هام بد ماشینن تو ماشین خیلی بالا میوردن اوایل ک تازه دنیا اومده بودن&nb ...

نه اتفاقا خیلی هم خوش ماشینه ...میرسه تو ماشین قشنگ میخوابه

هزار باردرود ب شرفت با این امضات👌😘

مرسی و هم چنین به خودت و قومت 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
بیمارستان چی کفتن؟

بستری کردن گفتن صبح باید دکتر ببینه

میگن خوبه ...شیر خورد و خوابید.