2777
2789
عنوان

بچه ها سوتی دادم🤦🏻‍♀️

237 بازدید | 15 پست

سلام 

من و دوستم یه پروفایل طنز گذاشته بودم تلگرام اینکه صاحب این پروفایل لینک همست*ر رو استارت زده لینک نفرستین

بعد یکی از پسرای دانشگاه اولین بار اومد پی وی گفت من با اجازت برداشتم منم بزارم منم از دوستم پرسیدم ک چی ج بدم گفت بگو باشه ما برمیداریم

من عین همینو گفتم😐😂 اون ما برمیداریمو به من گفته بود اونم گفت ن راحت باش من اون یکی اکانتم میزارم

خیلی بد شد؟

😁

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یارو اصن نفهميده تو سوتی دادی

سختش نکن باو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا همه چیو یاید از دوستمون بپرسیم😐

من همه چیو از خانمای نی نی سایت میپرسم😂🤦🏻‍♀️

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

حقتون بود🤣🤣🤣چکاریه طفلی خوشش اومده ورداشته ادم‌بوده اجازه گرفته خب امان از دست دخترا

😂😂نه بابا تابلو بود میخواست سر صحبتو باز کنه

اخه واسه اون یکی اکانتش میخواست من نمیدیدم ک اون یکو اجازه نمیخواست ک🤦🏻‍♀️

😂😂نه بابا تابلو بود میخواست سر صحبتو باز کنه اخه واسه اون یکی اکانتش میخواست من نمیدیدم ک اون یکو ...

تو اونجوری گفتی اونم ماشالله حرف تو‌دهنش اماده بوده حلال اولسون جواب داده زود🤣🤣🤣

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد