2777
2789

کسی اطلاع داره از این بیماری چهار ماه و خورده ایه پرش مداوم عضلات دارم گزگز دارم درد و گرفتگی عضلات هم دارم ، الآنم دستم تا بازو درد می‌کنه و تیر میکشه

ای ال اس اصلا عصب های حسی رو درگیر نمیکنه یعنی گز گز و در و سوزش و هیچی نداره، فقط نورون های حرکتی رو درگیر میکنه و باعث کم توان شدن دست و پا و زبان میشه. 

قهوه یا قرص کافیین دار مثل ژلوفن و نوافن یا دخانیات و الکل مصرف نمی کنی؟ کلا سبک زندگیت چجوریه چون منم پرش دارم ولی نمیدونم از چیه

ای ال اس اصلا عصب های حسی رو درگیر نمیکنه یعنی گز گز و در و سوزش و هیچی نداره، فقط نورون های حرکتی ر ...

من به مدت چرک خشکنای مختلف مث تاکسی سایکلین و سفیکسیم و مترانیدازول همزمان مصرف کردم ، و یه شب هم تو را سفر نزدیک بود تصادف کنیم من خیلی ترسیدم شبش اومدم بخوابم سر درد و حال بد داشتم تا اومدم چشامو ببندم بدنم همه جاش شروع کرد به پرش یهووووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما بهتر شدین؟ من ۱ ماه دچار پرش شدم و از استرس ای ال اس نمیتونم زندگی کنم😭

سلام گلممممم خوبی ، بیخیاااااال باش زندگیتو تلخ نکن مثل من ، من خودمو روانی کردم با این افکار مربوط به ای ال اس لعنت به گوگل با اطلاعات غلطش نترس من بت یقین میدم که سالمی

[QUOTE=360941119]سلام گلممممم خوبی ، بیخیاااااال باش زندگیتو تلخ نکن مثل من ، من خودمو روانی کردم با ...

سلام گلممممممم خوبی ن من یک سال و دوماه از پرشام میگذره هنوز همونجورم نترس