2777
2789
عنوان

میخام موچ دوست پسرمو بگیرم

73 بازدید | 7 پست

دوستان لطفا نظر بدید 

من با ی پسری رفتم تو رابطه تقریبا چهار ماه میگذره 

بعد من از خیلی جاها شنیدم گفتن این پسر با ی زن مطلقه س خب من هیچی ب روش نیوردم ولی ی بار ازش پرسیده بودم انکار میکرد 

شماره زنه رو پیدا کردم ک گفتن باشه بعد رفتم پیشش گفتم گوشی تو بده کار دارم اولش گفت گوشیم دست دوستمه انکار کرد ( میخواستم ببینم شماره زنه رو دخیره دارع یا نه) 

اومدم دست بزارم رو جیبش ببینم گوشیو هست یا نه رفت عقب منم هیچی نگفتم بعد ی ده دیقه گوشی و از پیش دوستش اورد منم زنگ زدم زنه جفت شون انکار میکردن ( حس کردم دوست پسرم تهدیدش کرده زنه رو) چون الانم کلی حرف پشتشونه 

خیلی توقعت از دوست پسرت زیاده اون هیچ تعهدی در برابر تو نداره چرا فکر میکنی باید روش حساب کنی 

همونطور ک باتو دوست شده میتونه بایکی دیگم دوست بشه.

شمادخترا کی میخاید درست بشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی توقعت از دوست پسرت زیاده اون هیچ تعهدی در برابر تو نداره چرا فکر میکنی باید روش حساب کنی  ...

ی چیزی میگی ها 

وقتی طرف ب ادم میگه برا ازدواج خانواده ها هم میدونن حتما تهدیدی هست 

خیلی توقعت از دوست پسرت زیاده اون هیچ تعهدی در برابر تو نداره چرا فکر میکنی باید روش حساب کنی  ...

یعنی چی ؟ یعنی فقط وقتی اسم رفت تو شناسنامه با تعهد داشته باشه؟ 

ما دخترا درستیم 

شما رساله های روشن فکریت مرزهای جدیدی رو به رو مون باز کرده 

همین حرفا رو میزنین پسرا انقد لاشی شدن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی چی ؟ یعنی فقط وقتی اسم رفت تو شناسنامه با تعهد داشته باشه؟  ما دخترا درستیم  شما ...

ن میخام بگم الکی از دوست پسر توقع نداشته باش دوستیه ن چیز خیلی جدی اصلا خود دوستی دختروپسر ازاساس اشتباهه 

شماازروی احساس میگی من چیزایی دیدم ک میگم