یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به شوهرم بدگویی خانوادشو میکردم؛ زبونم تلخ بود، پیش داوری میکردم؛ پیش شوهرم درموردشون تو غیبتشون توه ...
عزیزم چرا از همسرت نمیخوای یه فرصت دوباره بهت بده، حالا که به اشتباهاتت پی بردی خودت پاپیش بذار
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای
باهاش حضوری حرف بزن، چشم تو چشم شو، اگه دوسش داری و امیدی به زندگیت هست نذار از هم بپاشه. بگو اشتباه کردم و بهم فرصت بده، نذار غرور بیجا زندگیت را نابود کنه
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای
پناه بر خدا ،،،، امروز عصر توی پارکینگ بودم اذان میگفت دست گذاشتم.رو قلبم و دعا کردم گفتم خودت جای ح ...
ايشالا آرامش به زندگیت برگرده. خدا لعنت کنه مسبببین این حرفای بیجا رو که دلخوری و کدورت و جدایی میندازن تو زندگی ها