2777
2789

تعریف کردی لایک گن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخاله ام بیرون بودیم گفت برامون باقالی قاتوق  درست میکنی گفتم باشه فرداناهارتشریف بیارین درست کنم.

نگوتاحالانخورده

من خودم عروس شمالیاهستم عاشق غذای شمال

حرف بقیه برام مهم نیست😊

چه قدر طول میدی همه رفتن از تاپیک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من باقالی قاتوق درست کردم. کنارش ماهی هم سرخ کردم تااومدن سفره گذاشتم غذابخوریم.

بعددخترش گفت اسهال نیفتیم.

گفتم مگه تاحالانخوردین گفتن نه آخه خیلی شمال میرن گفتم شاید شمال بخورن

حرف بقیه برام مهم نیست😊
بعدکه غذا روآوردم گفت اسهالم گرفت  من هیچی نگفتم مامانش گفت تست کن.ببین شایدخوشت بیادگفت آه تخ ...

مگه خودشون نگفتن باقالی قاتق درست کن

اداشون دیگه برا چی بود

معمولا غذایی که طبق شنیده ها باشه وتا بحال خورده نشده ابن اتفاقا رو هم داره

من زیتون پرورده رو تواستوری اینستای یه بلاگر شمالی دیدم خیلی دلم خواست

نمایشگاه بهاره که اومد داشتن ،یه تست زدم اصلاااا خوشم نیومد

احساس میکنم خیلی فرق داشت حتی ظاهرش با اونیکه تو اینستا دیدم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بازیچه نگفتم مامانش گفت ماهی بخور ماهی برداشت گفت آه تیغ داره که تف کردتوبشقابش

چند سالشه دختر خالت اگر بزرگه خییلی ننره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مگه خودشون نگفتن باقالی قاتق درست کن اداشون دیگه برا چی بود معمولا غذایی که طبق شنیده ها باشه وتا ...

کلی مسخره کرددخترش 

البته همچین بچه هم نبود۱۶سالش بودمامانشم میگفت میرم خونه بهت غذامیده ازماهی هم ایرادگرفتن چراتیغ داره

حرف بقیه برام مهم نیست😊
مگه خودشون نگفتن باقالی قاتق درست کن اداشون دیگه برا چی بود معمولا غذایی که طبق شنیده ها باشه وتا ...

عزیزم من شمالم زیتون پرورده ای خوشمزست که اینارو داشته باشه

سبزی های معطر شمال سابیده شده

رب انار ترش

گردو آسیاب شده

ما اینجوری درست میکنیم

گاهی وقتا جای رب انار ترش خود انار ترشو میسابیم اضافه میکنیم

تا حالا هیشکی نبوده که خوشش نیاد