2777
2789
عنوان

😍خانم هاي هنرمند در شوهر داري...😍

1255 بازدید | 73 پست

به نظرتون يه زن باهوش و همرمند براي حفظ و جذب شوهرش بايد چطور باشه

هركي تجربه داره بياد بگه

ممنون  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید متنوع باشه همش تو پر و بال شوهرش نباشه خودش دوست دختر شوهرش بدونه غر نزنه،گیر نده و بیخیال ب ...

اينكه مردا ميگن زن خوب با شوهرش رفاقت ميكنه يعني چي

کاش مردا هم مثل زنا همش تحقیق مطالعه میکردن تا چ کاری کنن زنشون و به خودشون جذب کن😟😟😟

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
اينكه مردا ميگن زن خوب با شوهرش رفاقت ميكنه يعني چي

رفیق با رفیق چطوریه؟

گیر نمیده

غر نمیزنه

همش سرش تو حساب کتاب جیب رفیقش نیست

با هم میرن بیرون

بدون دلخوری

واسه این چیزا مردایی که زن غرغرو دارن ترجیح میدن مجردی برن بیرون

«یا حیُ یا قیوم»
باید متنوع باشه همش تو پر و بال شوهرش نباشه خودش دوست دختر شوهرش بدونه غر نزنه،گیر نده و بیخیال ب ...

کاش میشد غر نزد و بیخیال😞

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

من هميشه سعي ميكنم رفاقتي رفتار كنم اما كلا احساس ميكنم يه جاهايي نياز به تمرين دارم

شماها اصلا و ابدا غر نميزنين

کاش مردا هم مثل زنا همش تحقیق مطالعه میکردن تا چ کاری کنن زنشون و به خودشون جذب کن😟😟😟

حرفت رو بايد با طلا بنويسن 

هيوايي جون

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

رفیق با رفیق چطوریه؟ گیر نمیده غر نمیزنه همش سرش تو حساب کتاب جیب رفیقش نیست با هم میرن بیرون ب ...

شما متاهل هستی؟؟