2777
2789

این جاریم تازه دوماهه عقد کرده 

چندوقت پیش پاگشاش کردم بدون اینکه بهش بگم وسط پذیرایی پشدستی ها را جمع کرد آورد آشپزخونه 

ما کلا رسم داریم تا آخر مهمونی پیشدستی جلوی مهمون باشه فقط آشغال های بشقاب ها را برمی‌داریم

از این برخوردش تعجب کردم دوباره  

دیشب خونه مادرشوهرم دعوت بودیم وقتی رسیدیم خواهرشوهرم پذیرایی کرد و توی بشقابم میوه و شیرینی بود یه لحظه رفتم توی آشپزخونه دیدم پیشدستی من و خودش جمع کرده (خودش قبل من رسیده بود خورده بود) ولی پیش دستی همه با اینکه پر آشغال بود برنداشته بود

بهش هیچی نگفتم ولی واقعا از این برخوردش تعجب می‌کنم. 

این هم بگم کلا با هم رسمی هستیم و من زیاد خودمونی نشدم چون از نظر فرهنگی و اجتماعی باهم خیلی فاصله داریم

طفلک فقد کمک کرده

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخاد لج کنه ک  رسمتونو بلد نیست منم همیشه تو مهمونیا اصرار دارم همه ظرفارو جمع کنم

یعنی بری جای که دفعه اول و میزبان کسی دیگه است شما همون بعد پذیرایی پیشدستی پر خوراکی از جلوی مهمون برمی‌دارید؟ 

ظاهزا اسی فزهنگش بالاست پیسدستی تااخر مهمونی میزاره بمونه ولی جازی فرهنگ پایین چون زود جنع کرده

ولی منزل مادرش مثل خودمون ظرف تا آخر میمونه و فقط تمییز میکنن

همون جمله اخر تاپیکت

شما فاصله را بالا میخونید؟

معنی فرهنگ میدونید چیه ؟

باورها، ارزش‌ها، و رفتارها آداب و رسوم

هر منطقه توی کشور فرهنگ متفاوتی دارند 

پس از دیدگاه شما  قومیت ها توی کشور طبقه بندی اند ؟