2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روایت داریم یه نفر شماره ی یه مرحوم رو داشته تو گوشیش

همین چند روزه به تلگرام پیوسته😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ببین یه کسایی به تلگرام دارن میپیوندن که فکر میکردم مردن😐😂

خوبه دیگه فهمیدیم هنوز در قید حیات هستن😂😂

تازه بهمون پیام هم میدن که ربات رو نصب کن تا برامون سکه بیاد

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خوبه دیگه فهمیدیم هنوز در قید حیات هستن😂😂 تازه بهمون پیام هم میدن که ربات رو نصب کن تا برامون سکه ...

وای دقیقا 😐😂

طرف ۳ ساله با من حرف نزده بعد لینک میده😐😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

پسر عموم امروز اومد دنبال خط بابابزرگ مرحومم که دست من بود😐خوب بود باهاش اکانت نی نی سایت نزدم😒

نگاه تو رو خدا دنبال یه سیم کارت حتی از رفتگان هستن که سود کننن

متأسفانه 😢😂

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

روایت داریم یه نفر شماره ی یه مرحوم رو داشته تو گوشیش همین چند روزه به تلگرام پیوسته😁😁

آره دقیقا یکی میگفت جد و آبادم به تلگرام پیوست😂

وای دقیقا 😐😂 طرف ۳ ساله با من حرف نزده بعد لینک میده😐😂

ببین به محض اینکه میان تلگرام باید بلاکشون کنیم تا پیام  ندن یه وقت😂