2777
2789
عنوان

کسایی که خیلی دلتون ازدواج میخواد

260 بازدید | 18 پست

واقعا خودتونو در حد ازدواج آماده میبینین؟ازدواج خیلی خوبه،اما همش خوشی نیست.چقدر مسئولیت پذیر هستین؟چقدر آماده انجام وظایفتون تو زندگی مشترک هستین؟چقدر آمادگی پذیرش شرایط سختو دارین؟سطح دوست داشتنتون چقدره؟

زندگی به هیچکسی ضمانت نداده که یه عمر سلامتی و خوشی پیش روشه،اگه یه روز همسرتونو از کار اخراج کنن،یا مدت طولانی هر چی بخواین،بهتون بگه ندارم،نمیتونی بخری،یا مریضی سخت واسش پیش بیاد،بهتون خیانت کنه،خودتون مریض بشین و همسرتون ترکتون کنه،فکر کردین تو هر کدوم از این موقعیتها و هزاران موقعیت دیگه چیکار میکنین؟یا فقط به لباس عروس و باردار شدن و کادو گرفتن و جشن فکر میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ب عنوان ی دختر ۱۸ ساله فکر میکنم مسئولیت پذیرم حتی مادرمم همینو میگه

چون وقتی مادرم برای مدتی مسافرت بود کلللل کارا خونه و اماده کردن صبونه،ناهار و شام با من بود

تمیز کاری و...

و همبنطور مسئولیت برادر کوچیکترمم مراقبش بودم همش هواشو داشتم تو این مدت ی لحظه احساس دلتنگی برای مامانمو نداشت

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من مجردم ۲۹سالمه دراستانه ۳۰ اصلا دلم نمیخاد واردزندگی متاهلی بشم نمیدونم چرا  دوست دارم سنم پ ...

سعی کن واسه خودت وقت بزاری و کارهایی انجام بدی که دوست داری،اینطوری از لحظه لحظه زندگیت لذت میبری

همش درسته ولی خب تو یه سنی باید ازدواج اتفاق بیفته دیگه ادم همیشه که نمیتونه پیش پدر و مادر بمونه آخرش باید خودش زندگی تشکیل بده به نظر من سختی زندگی متاهلی بهتر از تنها زندگی کردنه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
اره من ب عنوان ی دختر ۱۸ ساله فکر میکنم مسئولیت پذیرم حتی مادرمم همینو میگه چون وقتی مادرم برای مدت ...

خیلی عالیه،فکر میکنی به لحاظ عقلی بحدی بالغ شدی که بتونی شناخت کامل از طرف مقابل بدست بیاری؟

خیلی عالیه،فکر میکنی به لحاظ عقلی بحدی بالغ شدی که بتونی شناخت کامل از طرف مقابل بدست بیاری؟

اره خب بنظرم اگ خانوادم تاییدش کنن مورد تایید کنم هست

بلاخره اونا خوب بو‌بد رو تشخیص میدن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

همش درسته ولی خب تو یه سنی باید ازدواج اتفاق بیفته دیگه ادم همیشه که نمیتونه پیش پدر و مادر بمونه آخ ...

نطرتونو تا حدی قبول دارم،اما نبود بلوغ فکری حتی اگه یه خانم ۵۰ سالشم باشه،میتونه عواقب بدی در پی داشته باشه،طوری که هر لحظه آرزوی همون دوران مجردی رو داشته باشه و البته که زندگی همسرشم تباه کنه