2777
2789
ببین حتی خودمو درست کردم  رفیقش تکس داد گفت. امیر چرا پوکری گفت با پری بهم زدم گفت وا چرا شما د ...

حس میکنم هم تو بچه ایی هم اون 

ولی پسرا راحت تر کنار میزارن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
چه بی تربیت  واقعا چرا دل میبندین به این روابط که طرف به خودش جرات میده اینجوری باهاتون صحبت ک ...

با من اینجوری نحرفیده دیگه به لبش رسیده بود ۵بار برگشت میگه دیگه نمیام دوسش. دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتی خودمو درست کردم  رفیقش تکس داد گفت. امیر چرا پوکری گفت با پری بهم زدم گفت وا چرا شما د ...

کاملا مشخصه دنبال بهانه برا رفتن بودع ارزش خودتو پایین نیار فراموشش کن برو با یکی دیگ

آخ ک چقد زنا بدبختن و مردا لاشی

با من اینجوری نحرفیده دیگه به لبش رسیده بود ۵بار برگشت میگه دیگه نمیام دوسش. دارم

رابطه ایی که بخواد هی با بحث باشه همون بهتر که ادامه نداشته باشه 

تو هنوز سنی نداری 

بجای فکر کردن به پسر مردم 

برو خودتو جوری بساز ظاهری و شغلی ... که همه حسرتتو بکشن که بخوان باهات باشن نکه هی برن و بیان 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه