دوستان اگه کسی با شوهرش نتونه زندگی کنه ولی بخاطر بچه هاش بخواد زیر یه سقف زندگی کنه ولی کسی متوجه نشه که اینا صرفا هم خونه هستن، و در عین حال که باهم با بچه هاشون زندگی میکنن، هر کدوم با عشق خودشون در ارتباط باشن امکانش هست، دیدید یا شنیدید تا حالا؟ جوری که انقدری از عشق خودشون انرژی بگیرن که همزمان کنار به هاشون هم مثل یه خونواده حالشون خوب باشه و بچه ها متوجه این قضیه نشن، میدونید آخه شوهر خودم تا تمکین ج ن س ی اش نکنم اخلاق خوب نشون نمیده از خودش و حتی به بچه ها هم نمیرسه. من دوسال جدا بودم از همسرم، مجدد بخاطر بچه ها برگشتم، الان متوجه شدم عشق چندین و چند ساله ام که هرگز به هم نشد برسیم از زنش جدا شده و چون نمیدونست من برگشتم بهم پیشنهاد داد باهم باشیم ولی من نمیدونستم قراره پیشنهاد بده و برگشتم، ولی نمیتونم فراموشش کنم، دلم میخواد باشوهرم زیر یه سقف بمونم ولی در حد هم خونه که بچه ها حالشون در کتار ما خوب باشه ولی بتونم با عشقم باشم وبابای بچه هام متوجه نشه، یعنی جدا بشم و پنهانی با عشقم ازدواج کنم ولی بمونم توخونه بابای بچه هام، به نظرتون امکانش هست؟ من میخوام فداکاری کنم بخاطر بچه هام با عشقم زیر یه سقف نرم و بچه هام هم منو از دست ندن. چی کار کنم به نظرتون 
خواهش میکنم نه قضاوتم کنید و نه به مسخره بازی بگیرید، جدی 9واب بدید البته اگر تجربه اش رو دارید یا کسی شبیه من دیدید. 
ممنونم 🙏