2821
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

647 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها پسرم الان یک ماه و شش روزشه من فک میکنم پسرم رفلاکس پنهان داره  علائمش بیقراری، هر پنج دیقه از خواب میپره، شیربالا میاره، هی گوششو صورتشو چنگ میزنه، موقع شیر خوردن گریه میکنه و... امروز بردم دکتر دکتزش مث سگ بهم پرید ک این رشدش خوبه رفلاکس نداره و دوسه تا حرف دیگ دوسه تا قطره داد که اصلا مربوط به رفلاکس نیست چیکار کنم بنظرتون☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش پیش ی متخصص دیگه پسر منم وزنگیریش خوب بود ولی رفلاکس طفلیو چقد اذیت میکرد اصلا خواب نداشت پوستمو کنده بود ی متخصصی بردم بیشعور بجای درمان برداشته بود شربت خواب اور داده بود بردم پیش ی متخصص دیگه خدا خیرش بده هرجا هست سلامت باشه دارو داد از اون روز خوابشم ب نسبت بهتر شده و خودشم کمتر اذیت میکنه و اذیت میشه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ااره خب همش شیر میخاد فقط میخاد سینم تو دهنش باشه بمکه اروم میشه

پسرا شکمو هستن اونقد میخورن تا بالا بیارن قبل اینکه خودش از شیر دست بکشه شما جداش کن معدش قده یه گیلاسه باید جا داشته باشه دیگه اضافه شو پس میده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ببرش پیش ی متخصص دیگه پسر منم وزنگیریش خوب بود ولی رفلاکس طفلیو چقد اذیت میکرد اصلا خواب نداشت پوستم ...

ممنم میدونم رفلاکس داره تو نت سرچ کردم اکثر علائمارو داره ولی دکتر بیشعور نزاشت من حرف بزنم یه برگه نشونم داد گفت بخون اینا همش طبیعیه و فلان اگ رفلاکس داشت ک وزن نمیگرفت هر چی میگم تو شبانه روز بیشتر از پنج شش ساعت نمیخابه وختایم ک میخابه ده بار بلند میشه احمق دارو نداد

نمیگیره☹️☹️

پستونک اونت بگیر بهش بده محاله نگیره اگه رفلاکسی باشه باید بدی چون دائم میخاد یچیزیو مک بزنه و اونوقت شیر زیادی اذیتش میکنه

ممنم میدونم رفلاکس داره تو نت سرچ کردم اکثر علائمارو داره ولی دکتر بیشعور نزاشت من حرف بزنم یه برگه ...

ببر پیش ی متخصص دیگه رفلاکسه پسر من دائم سرو صورتشو میخارونه هی تو خواب میپرید گاها انگار ی احساس خفگی داشت شیر میومد تو گلوش هر دو دقه یبار باید تاب میدادیم تو خواب  شیر برمیگردوند 

الان بهتره رفلاکس اگه خوب نشه بعدا غذا خورم بشه ممکنه بالا بیاره  و خدای نکرده اینده آسم و اینارو ب دنبال داره  نزار پرخوری کنه شیر دفعات بالا و مقدار کم بده اروغشو حتما بگیر پسر من اصلا خواب نداشت الان خوابش خیلی بهتره

پستونک اونت بگیر بهش بده محاله نگیره اگه رفلاکسی باشه باید بدی چون دائم میخاد یچیزیو مک بزنه و اونوق ...

بدبختیه من اینه ک اروغم نمیرنه اصلا نیم ساعت نگه میزارم بیس دیقه بعضی وختا شانسی میزنه